Вижте списък на мъжете, с които Преслава е преспала само за една година | Gossips.BG image 1

Глория засенчи дъщеря си Симона на плажа

Глория изпъчи форми на плажа и сложи в малкия си джоб дори дъщеря си.

Миналата година Симона Загорова се пусна за сефте по бански, за да демонстрира в каква добра форма, но след снимките на майка си Глория вероятно няма да се фука толкова! Примата на поп-фолка се е отдала на летни забавления и слънчев релакс, като междувременно даде възможност на феновете да се насладят на морската ѝ визия.

gloriq1-170x300

Глория така и не поясни къде точно е избрала да почива, но морския бряг, на който се е излегнала, има вид на диво място, а не на тузарски и препълнен курорт. Цял живот певицата е обикаляла кръчмите по роднотоЧерноморие и наситена от шумотевицата, сега иска спокойствие, а се надява да се скрие и от папараците. Въпреки че няма какво да крие и от какво да се притеснява, защото за тялото й могат да завидят много по-млади дами.

Певицата може да не е първа младост, но път се нарежда на челните места по поддържано тяло сред фолк средите. Може би от нейните връстнички единствено Камелия я бие по тяло.

Глория обаче демонстрира и класа и не си позволява нуди изцепки, а позира с финес върху скалите на морския бряг, облечена в бял изрязан бански.

Освен с визия, примата на фолка може да се похвали и със завидно самочувствие, което никога не е криела. Тя е категорична, че никой не може да й каже какво да прави и затова обича, както и се обича и живее, както й се живее. Вероятно свободолюбивият ѝ нрав е и основната причина певицата да няма сериозна връзка вече от години, пише hotnews.bg.

gloriq2-300x251

gloriq-300x225

Не можем все пак със сигурност да говорим за липси в любовен план, защото Гло е от дълги години светска личност и се е научила как да държи личния си свят инкогнито. За никого не е тайна обаче, че Симона преживява първа, бурна, сериозна връзка, а Глория ще бъде една от най-красивите баби, ако скоро любовта на щерка ѝ стигне до този етап.

simona-zagorova-1-157x300