Големи тревоги чакат Тото след „ВИП Брадър“, рапърът е гледан под лупа

Сериозни финансови проблеми са надвиснали над главата на Йонислав Йотов или Тото от „СкандаУ”.

Рапърът е подложен на сериозна данъчна ревизия от страна на НАП, а врачанинът дори и не подозира, че в момента гледат под лупа доходите му, докато си беснее в къщата на „ВИП Брадър”.
Данъчните инспектори са се задействали заради постоянните хвалби на не чак толкова известния за широката публика певец. Тото се подвизава във „ВИП Брадър”, където не спира да парадира, че с дуетната си половинка били заработили милиони левове.

Веднъж Йонислав каза, че заработва 18 милиона на година, после ги намали на 5 милиона, а накрая свали мизата на 15-20 бона на месец. Именно тези колосални за България и за рап гилдията суми са провокирали бирниците да се разровят в имотите, доходите и данъчните декларации на избухливия врачанин.

Ако при проверките бъдат открити данъчни и осигурителни нарушения, ще започнат ревизии, за да бъдат установени неплатените данъци и осигурителни вноски за последните години, издадоха от НАП. Тото вече е допуснал нарушение, тъй като не се е регистрирал по ДДС, а би следвало, понеже хонорарите му надвишават годишната сума от 50 000 лева.

Много от зрителите на шоуто също се настроиха срещу рапъра заради наглото му поведение и постоянно говорене за пари. „Нека парите му са си изкарани с пеене, но да не укрива данъци. Нормалните хора с доста по-ниски заплати си плащаме прилежно данъците а тези никой не ги закача”, е мнението на голяма част от феновете на риалитито.