Грандиозна лъжа във „ВИП Брадър“: Дани и Алекс заедно от 6 месеца! (Доказателства в снимки!)

Хай-известната ВИП двойка на България репортерът Даниел Петканов и моделката Александра Богданска се оказаха и най-големите измамници, пише ексклузивно „Галерия“.

Новоизлюпените младоженци са се събрали още преди да влязат в Къщата на „ВИП Брадър“, но са скрили тази „малка“ подробност както от продуцентите, така и от всички останали.

Вече повече от месец Дани и Алекс играят театър пред цяла България, преструвайки се, че се преоткриват наново

Всъщност още в началото на лятото, когато Богданска се връща от Италия, двамата с Дани се срещат и любовта между двамата отново пламва.

Репортерът и моделката обаче решават да пазят в тайна сдобряването си, защото се притеснявали от реакциите на останали. Дори родителите им не били наясно за възкресилата се любов.

Няколко снимки в социалните профили на двамата обаче ги издадоха.

Това лято Алекс се похвали със снимка на яхта на фона на красив скалист пейзаж. Дани Петканов позира на същия фон, отново на яхта…

Малко по-късно започват и преговорите за влизането във „ВИП Брадър“, като двамата с Алекс решават да скрият и от продуцентите за отношенията си.

Цялата схема била по идея на Лудия репортер, като крайната цел е да станат финалисти. Единствено сватбата им в шоуто не влизала в плановете на двойката.

Тя идва бонус.

Повечето зрители обаче започнаха да ги подозират в измама. Дори самият Биг Брадър на няколко пъти упрекна Богданска във фалшиво поведение.

Припомняме, че моделката и Лудия репортер се разделиха, след като Петканов я хваща в изневяра с италианец. В последствие Дани научава, че това не е било първото кръшкане на половинката му и, наранен, я линчува публично.

След като разкрива в медиите за изневерите й, хората се настройват срещу нея и за Алекс започва истински кошмар. Моделката дори влиза в болница заради психични проблеми.

Година по-късно Богданска се сгодява за италианеца, но в крайна сметка се разделят. Алекс и Дани влизат във „ВИП Брадър“ като бивша двойка, но по време на престоя си заедно в Къщата осъзнават, че още се обичат. Или поне така твърдят. Версия, която започна да се пропуква.