Гринго: Не съм удрял Софи Маринова!

„Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но никога не съм ѝ посягал!“, това твърдял пред свои близки бившият съпруг на певицата Тодор Давидов-Гринго.

Както стана известно в началото на тази седмица, фолкпевицата и здравенякът се разведоха само три месеца след като се венчаха. Появи информация, че Софка е напуснала мъжа си, защото той я е биел и дори ѝ е счупил ръката. Певицата беше заснета с гипсирана ръка.

„Сватбата ни беше направена с любов, но никой не е застрахован какво ще стане с него. Искам да пожелая много успех на Софка. Нека е жива и здрава и както казва Кобрата – продължаваме напред и всичко хубаво“, обяви Гринго пред Нова ТВ.

Че двамата съпрузи са имали проблеми по време на брака си, потвърждават и техни съседи от Етрополе. Поредица от скандали бележат края на дългата им връзка. Софка и Гринго често се карат, категорични са комшии на изпълнителката.

Екип на „България Днес“ потърси ромската перла в родната ѝ къща. Блокът, в който Софи и родителите ѝ живеят, е новосаниран. За да няма допир със съседите, Маринова изгражда вход към апартамента от терасата. Тя поставя стълби, по които да влезе в имота си. „Няма как да сбъркате блока на Софи – категорични са жителите на Етрополе. „Само тя има такава тераса тук“.

Съседи на Маринова разкриват, че тя рядко се прибира в родната си къща. Баща ѝ Марин стопанисва имота. С жена му Мария отглеждат цветя на терасата и на двора пред блока.

„Много се караха с Гринго – признават живеещите в блока на Софи. – Тяхна си работа е защо са се разделили. Но имаха проблеми от дълго време“.