Гринго проговори за Софи

На въпрос в социалните мрежи дали Софи го е зарязала заради друг мъж, той отговаря лаконично: Дано не

Бившият мъж на Софи Маринова Гринго намекна, че трети човек може би е причината за раздялата им, пише HotArena.

Мускулестият мъжага подозира ромската перла в изневяра. Само така той си обяснява странното й поведение и нейното категорично решение да се разведат броени месеци след сватбата им.

На въпрос на негов фен в социалните мрежи дали Софи го е зарязала заради друг мъж, той отговаря лаконично: „Дано не“. Тодор подчертава, че Софи е тази, която го е зарязала. След раздялата Гринго заминава за Германия, където претърпя катастрофа, писа „България Днес“.

Той се завърна у нас, за да се лекува, макар че няма сериозни травми, но ще се рехабилитира за около месец. След което най-вероятно отново ще отпраши за Германия, тъй като тук нищо не го задържа.

Именно в Берлин преди 4 години съдбата среща Софи и мачото. По това време той работел като охранител в местно заведение. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица. За кратко време Софи успява да го убеди, че си го прибира в България. Откакто е тук, той разчита на нейната издръжка, вместо да си намери работа и да допринася за семейния бюджет. Най-вероятно я е използвал, както си мислят и родителите й.

„Софи все си глези мъжете – подаръци, екскурзии, купува им дрехи, всичко. Как няма да искат да са с нея?“, сподели майката на Маринова и добави, че всичките й мъже до този момент са „голтаци“ и й пожелава следващият да е богат.

След развода Гринго си тръгнал както и дошъл – гол като пушка, затова най-вероятно няма да се задържи дълго в България.