Гришо и Никол ще се женят

Гришо и Никол ще се женят

Сватбени камбани звънят за Григор Димитров и Никол Шерцингер след  успех му  преди ден. На инат на всички клюки, че са разделени, влюбените са заедно, по-щастливи от всякога и готови за брак.

След грандиозния успех на българина в Лондон все по-упорито се заговори, че той и Никол планират да се вземат официално. За това намекват и действията на Григор след успеха му над Давид Гофен, когато нарече приятелката си част от семейството.

„Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и татко. И благодаря на моята приятелка Никол! Тя не бе в залата, но играе много важна роля”, обяви тенисистът.

„Никол се крие някъде. Тя изигра много важна роля за всичко, което се случва. Заслужава малко признание. Тя е удивителна”, отдаде й заслуженото Димитров.

По-късно той бе категоричен, че отношенията му с певицата са по-сериозни от всякога.

„Поздравих я, защото е част от моето семейство. Заедно с баща ми, майка ми и други близки хора”, добави той.

Самата Шерцингер не успя да присъства на нито един от мачовете на българина в Лондон, въпреки че беше там. Красавицата е ментор в Х Фактор и почти нямаше възможност да си отдели и един свободен момент.

За първи път Никол си позволи да използва сцената за лично свои цели, когато разбра, че Григор е победил. Тя грабна микрофона и се обърна към публиката.
„Хора! Приятелят ми Григор Димитров току-що е спечелил най-силния тенис турнир. Затова искам всички да извикате и да го поздравите”, провокирайки възторжен отзвук в цялата зала.

Действията и на двамата дадоха да се разбере, че отношенията им са изключително сериозни. Думите на Григор, че Никол е част от семейството му не останаха незабелязани.
Веднага тръгнаха слухове, че двамата планират скоро сватба, а и самата Шерцингер многократно заяви, че е готова за съпруг и деца.

Кога двамата ще чуят сватбени камбани, предстои да се разбере тепърва, но поредното доказателство колко са си близки, е фактът, че веднага след концерта, певицата отиде в ресторанта, където празнува заедно с Григор, майка му, баща му и хората от екипа.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Компанията си направи снимки за спомен край Темза, а на кадрите светеха огромните им усмивки.

Двете седмици в Лондон са първите, през които двамата успяват да прекарат малко време заедно от лятото насам. Последно те бяха видени на романтична ваканция в Капри.

По-рано през годината Никол посети и България за първи път, но си тръгна преди състезанията на Григор в София. А тактиката—без Никол на корта двамата практикуваха през цялата 2017 година.