Гришо и Шарапова се събират пак!?

След слуховете за раздяла между Григор Димитров и Никол Шерцингер, тръгна още един горещ слух.

Поредният горещ слух за интимния живот на Григор Димитров обикаля световните медии. Според твърденията в пресата, Гришо е на път да се върне при Мария Шарапова. Повод за тези предположения стана появата на двамата в Пекин. Бившите гаджета бяха щракнати от папараци в момент на изключителна близост по време на партито след състезанието.

От публикуваните фотоси от официалната част на събитието става ясно, че между тях все още прехвърчат искри. Появиха се дори снимки, на които се вижда, че нашенецът гледа замечтано Маша. А на други фотоси двамата си шушукат нещо на ухо.

Нищо чудно, че напоследък все по-често се спекулира със слухове за раздяла между Гришо и Никол. Като причина за това се изтъкват натоварените графици на двамата и честите им разминавания. Съсредоточени в кариерите си, те почти не се виждат.

През по-голямата част от лятото двамата влюбени бяха раздели. Едва в края на сезона те си подариха кратка романтична почивка в Италия.

Според запознати, причина за евентуалната им раздяла, не са единствено вечните им разминавания. 39-годишната Никол Шерцингер очаква много повече от Григор Димитров. Наскоро красавицата сподели пред световно издание, че иска до 5 години да създаде семейство и да стане майка.

Желанието й е напълно разбираемо. Все пак тя е на 39 години. Но за разлика от нея, Гришо, който е с цели 13 години по-млад, има други цели. Той се е съсредоточил единствено в кариерата си и нищо друго не го интересува.

Връзката му с Мария Шарапова приключи точно поради тази причина. Рускинята е по-голяма от него с няколко години и също мечтае за семейство и деца.

Източник: hotarena.net