Гришо спаси Никол от булимията! Вижте по какъв начин се е самонаранявала звездата и нейните признания

Макар днес Никол Шерцингер да е суперизвестна, богата и успешна, животът й невинаги е бил безгрижен.

Близки до певицата разкриват, че съвсем наскоро тя успяла да се пребори с коварната болест булимия, от която страдала в продължение на 8 години. Всичко е започнало, когато тя бе част от Pussy Cat Dolls и групата тепърва прохождаше.

Продуцентите са я карали да излиза на сцената по твърде оскъдно облекло и да танцува разкрепостено, и да прави неприлични жестове. Майка й реагира остро, тъй като цялото й семейство е изградено от католици.

Тогава двете се скарват и тя е прокудена от родния си дом. В същия момент преживява и трагична любов, а колежките й от групата непрекъснато й подливат вода, тъй като тя е най-ярката звезда сред тях, пише „Ретро“.

Никол намира спасение в преяждането с огромни количества храна, които след това принудително изхвърля от организма си. След което се е самонаранявала.

Никога не съм употребявала наркотици, но тогава се чувствах точно като наркоманка. Това е ужасна болест. Тя ми причини най-тъмния период в моя живот. Бях цялата в рани, имах мехури от изгарания по ръцете. Отвращавах се от себе си, исках да спра, но пак го правех“, разказва мулатката.

Малко преди да се запознае с Григор Димитров, тя отново се чувства психически нестабилна. Първата ни ракета обаче преобръща изцяло представите й за живота. Сега Никол се радвала на перфектно здраве и се хранела безпроблемно, мотивирана най-вече от своя любим, пише ХотАрена.