Гущеров и Светлана Василева вдигат сватба

Плеймейтката Светлана Василева и младият милионер Християн Гущеров се стягат за сватба, съобщи „България Днес“.

Връзката между двамата, които се залюбиха в разгара на лятото тази година, сериозно се задълбочила и те са обсъждали да предприемат сериозната стъпка.

Гущеров вече има един брак зад гърба си с фолкпевицата Мария, докато за моделката това ще е първо официализиране на отношения. Първоначалните планове са щастливото събитие да бъде най-рано лятото или есента на следващата година, за да може всичко да бъде организирано по перфектния начин. За деца още не си говорили, но нищо чудно и те да излязат на дневен ред.

Едно било сигурно – бъдещата сватба щяла да е изключително пищна и да засенчи всякакви подобни други тържества, които са правени на територията на страната ни.

Двамата вече сериозно са подготвени за семейния живот, като са се превърнали в клинични домошари.

„Християн и Светлана не излизат никъде. Само си стоят вкъщи. Не им е интересно да ходят по ресторанти и дискотеки, а предпочитат да се наслаждават на домашната храна. Като се събират с приятели, също го правят вкъщи и там си купонясват и се отпускат да си пийват“, разказаха пред вестника приближени на популярната двойка.

От средата на август Гущеров и Василева живеят заедно в дома на бизнесмена в тузарския столичен квартал „Бояна“.

„Преди време ходих на астроложка и тя ми каза, че ще имам деца чак през 2020 г. Това ме натъжи страшно много. Вътрешно в себе си се надявам да стане по-рано. Толкова съм се наживяла и видяла, че вече искам да създам семейство. Така ще се чувствам още по-пълноценна“, заяви преди време пред вестника Василева, акцентирайки, че нещата трябва да се случат с правилния човек.

Плеймейтката напълно се откъсна от света, откакто е с новия си възлюбен. Излизанията й навън са изключително епизодични, спря да е активна в социалните мрежи. Василева единствено си позволява да ходи до личния си фризьор, който всеки ден я разкрасявал, като тя за нищо на света не искала да пропусне тази важна за нея процедура.

Подобна беше съдбата и на предшественичката й Мария. Тя се оплака, че не можела да излиза често с приятелки и голяма част от времето си прекарвала в имението. Това я натъжавало и била една от причината да се появят проблеми в брака й с Християн.

„Докато бях с Християн, не можех да изляза с приятели, да отида на дамско парти, да си говоря чисто женски неща. Нормалните хора го правят, за да може вечер да има какво да си споделят с любимия човек. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Това е моето мнение. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата“, коментира Мара Отварачката.

По време на участието си във „ВИП брадър“ тя призна, че не иска да си спомня много за брака си и предпочита да продължи напред. Засега всички индикации сочат, че Светлана живее по същия начин, но се чувствала добре, тъй като била много влюбена.

Навсякъде плеймейтката разказвала колко прекрасен мъж е Гущеров и как се чувства отлично в неговата компания. Макар че не излиза много, тя свикнала с живота в къщата и си намирала занимания, с които да се разсейва.

През това време Християн се занимавал с бизнес начинанията си и продължава да работи усърдно, макар че е мултимилионер.

„Той е интелигентен, възпитан и грижовен. Да чукна на дърво, не сме се карали, въпреки че от сутрин до вечер сме заедно. Доста хора вече се опитаха да направят интрига между нас, но той показа мъжкарско поведение и ме защити“, заяви Василева. И преди време направи голямо признание:

„Ако Християн ми предложи брак, съм готова да приема. Тази година ще стана на 30 години и мисля, че ми е време да създам семейство и да имам деца. Повечето ми приятелки вече са омъжени и аз трябва да направя тази крачка. Освен това смятам, че Християн би бил идеален“.

Източник: novini.bg