Хайди Клум: Нудистка съм, не се срамувам да съм гола

За манекенката Хайди Клум не съществуват теми табу и дори спокойно разговаря с четирите си деца за секс.

„Те знаят как са заченати бебета. Никога не съм бил голям фен на заобикалките, директна съм. Предполагам, че такава ме познават хората по телевизията, не смекчавам думите си“, споделя германката в интервю.

Тя коментира, че често чува да я наричат „закръглена, твърде женствена“ и че трябва да бъде по-слаба. Наскоро пък Наоми Кембъл заяви, че дупето на Хайди е твърде плоско.

Клум обаче не се влияе от думите на околните и смята, че ще я поискат каквато е или това не е най-подходящата работа за нея.

„Когато си обикновено момиче от малък град и никой не те забелязва, а след това изведнъж станеш известен модел и всички хора обръщат погледите си след теб и казват:

Тя не е толкова красива на живо, отколкото на снимки“, може да се почувстваш леко несигурен. Хората винаги съдят, така че трябва да се научиш как да се справяш с това“, обяснява Хайди.

Моделът се чувства страхотно в тялото си и не се срамува да го показва, а доказателство са провокативните й тоалети.

Израснах гола по плажовете с родителите ми, така че съм нудист. Нямам никакви проблеми с голотата. Много съм освободена. Чувствам се удобно и не ми пука, ако някой види зърната ми, но не всеки се чувства удобно с това“, обяснява още красавицата, която има марка за бански и бельо.

43-годишната Клум споделя за приятеля си – търговеца на съвременно изкуство Вито Шнабел (30), че имат невероятна връзка, забавляват се и се обичат.

„Няма значение какво казват хората, ако ние сме щастливи“, категорична е Хайди.