Хапливите коментари на Кари Фишър за живота

Актрисата Кари Фишър, станала световноизвестна още на 19 г. с ролята си на принцеса Лея Органа в „Междузвездни войни“, почина вчера на 60-годишна възраст.

„Спах с някакъв смотаняк. Надявам се, че е бил Джордж (Лукас). Друсах се прекалено много, за да си спомням“ – на въпрос от „Венити феър“ как е получила ролята в „Междузвездни войни“, припомня част от забавните й изказвания „Дневник“.

„Потърсих името си в „Гугъл“ без лубрикант. Не ви го препоръчвам“.

„Всичко подлежи на преговори. Друг въпрос е дали преговорите ще са лесни“.

„Да те е яд на някого е все едно да пиеш отрова и да очакваш той да умре“.

„Нищо не може да те подготви да се видиш изобразена като 25-сантиметрова кукла“.

„Няма момент, в който да си кажеш: „Добре, успяла съм, сега ще си подремна“.

„Каквото и да става, аз ще съм принцеса Лея. Ако се опитвам да получа хубава маса в ресторанта, няма да кажа, че съм авторката на „Поздрави от Холивуд“; ако искам да дам чек на някого и нямам личен документ, няма да кажа „Гледали ли сте „Когато Хари срещна Сали“? На гроба ми ще пише „Принцеса Лея“.

„Бяхме Хан и Лея през седмицата и Харисън и Кари през уикенда“ – за аферата си с Харисън Форд по време на снимките на „Междузвездни войни: Нова надежда“. За връзката им вървяха слухове от години, но едва десетилетия по-късно Фишър призна за нея. По онова време тя е била на 19 години, а Форд – на 32, женен и с деца.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Понякога, за да стигнеш до Рая, трябва просто бавно да се отдръпнеш от Ада“ – из книгата „Wishful Drinking“, разказваща за проблемите й с алкохола.

„Изненадва ме стигмата около психичните болести, особено около биполярното разстройство. По мое мнение трябва да си доста корав, за да живееш с маниакална депресия. Все едно да идеш в Афганистан (макар че в този случаи бомбите и куршумите да идват от самия теб). В някои моменти биполярното разстройство отнема цялото ти време и изисква сериозна устойчивост и смелост, така че ако живееш с тази болест и въпреки това успяваш да функционираш, би трябвало да се гордееш, а не да те е срам.“

„Нали знаете, че повечето болести имат симптоми – висока температура, разстроен стомах, втрисане и така нататък? Е, при маниакалната депресия симптомите са промискуитет, прекалено харчене на пари и злоупотреба със субстанции – а на мен това ми звучи като фантастичен уикенд във Вегас!“