Хороскоп на женските супер сили

КОЗИРОГ – Силата на жената-Козирог е в трудоспособността. Конете ще умират от много работа, а дамата козирог все още ще работи, без да дава и най-малкия признак за умра. Някои се опитват да я съжаляват. Но те не разбират най-важното – Дамата-козирог е вечния двигател, тя черпи енергия именно от действията. А това значи, че принципът „Прави каквото е нужо, а да става каквото ще“ – винаги ще работи за нея.

ВОДОЛЕЙ – Силата на жената-Водолей е в нестандартното мислене. Тя за някои е много странна – като Лудия шапкар, Великденския заек и Алиса събрани в едно. Някои даже смятат, че не е подходяща за нормалния живот, защото вечно витае в облаците. Е, добре. В момента, когато всички започнат да бягат панически, крещейки „всичко пропадна“, тя веднага ще види изход. Или даже два. И ще подскаже на всички, кой изход е по-добър. Защото само тя може минава през стени от стереотипи и глупави правила.

 

РИБИ– Силата на жената-Риби е в невероятната й интуиция. Тя чувства света като водата. И най-малките вибрации и температурни разлики отчита веднага до нюанси, недосъпни за никой друг. Истината я, че излишните хора ги напрягат. Но своите близки тя ще измъкне от опасност, много преди даже тази опасността да се появи. И самата тя няма да пропадне, разбира се.

 

ОВЕН– Силата на жената-Овен е в целеустремеността. Тя вижда целта, а препядтствията ги пренебрегва танцувайки. При това трябва да се разбере, че ако на пътя й застане непреодолима стена, тя рано или късно ще я събори. Или ще я взриви, по дяволите. Тя прекрасно знае, че стената може да се заобиколи, ако се постараеш, но смята, че компрпмисите са за слабаците. И интересното е че реалността обикновенно й отстъпва. Няма глупаци, съгласни да си ударят челно главите с нея. Всички искат да живеят все пак.

 

ТЕЛЕЦ– Силата на жената-Телец е във фантазията й. Никой не знае, защо повето хора мислят, че тя е абсолютно земна особа, твърдо стъпила на краката си, но напълно лишена от въображение. В действителност е силна и умна, с проблемите се справя с един ляв прав. Но от сериозни несгоди се оттегля в своя богат вътрешен мир, който не показва на никой. Да, по-добре е да не виждате какво става в нея – не е за хора със слаби нерви. Но това е мястото, от където тя черпи енергияи се връща с пълна сила. Истината е, че в този момент е по-добре да не я доближавате. Вътрешните й чудовища които…ще ви сконфузят

 

БЛИЗНАЦИ– Силата й е в комуникативните умения. Жената-Близнаци е ходещ „фейсбук“ и птица-бъбривка. Тя създава социални връзки така лесно и естествено, както паяк плете паяжина. И управлява хората като кукловод. Главната й сила е думата. Тя е способна да да умъртви някого и буквално да възкреси други с точните думи.“В началото бе словото“ о, да. Тази й маги я се разпространява и в писаното слово. Така че, никога не се знае.

 

РАК – Силата на жената-Рак е в съпричастността. Тя не само през целия си живот се крие в непробиваемата си черупка. Но ако се измъкне навън, веднага ще й се наложи да навлече чужда кожа, ще й се наложи да е в мислите на други, да преживява чужди чувства и да се въвлече в чужди проблеми. За всекидневен живот това не е много удобно, но пък в случай на глобален катаклизъм – по-добро не може да се измислите. С нея не можеш да воюваш, защото става част от теб, а да воюваш със себе си е малко странно, нали?

 

ЛЪВ – Силата на жената-Лъв е безстрашието й. Не й е познато чувството за страх, именно затова навсякъде е първа. Първа красавица (и не е важно как изглежда); най-умната (и не е важно колко умници има в момента наоколо) и въобще е кралицата на цялата ВселенаДокато другите стоят и се страхуват „какво ще стане, ако нещо се случи“, тя просто става, с царствена походка отива до трона и сяда на него. Така трябва да бъде. И винаги, по някаква причина се оказва, че точно така е трябвало.

 

ДЕВА – Силата на жената-Девата е в интелигентността и логиката. Умът на девата – това е „катана“- самурайски меч, способен с еднаква сила да разсече и коприна, и мрамор, и жива плът, разбира се. Тя ще раздроби на атоми всяка ситуация и проблем, внимателно ще ги разгледа и ще ги събере обратно – и вече ще знае какво точно трябва да направи. Или някой друг. Не е важно. Ситуации или чувства, свои или чужди – за нея е все едно. Затова пък не допуска грешки.

 

ВЕЗНИ – Силата на жената-Везни е в обаянието и чара й. Тя е винаги прекрасна. Даже ако е кръчмарката или адвокатка със зъби на акула, или даже нейно тъмнейшество – тя все пак си е такова момиченце. Мила, обаятелна, необиковенно харизматична и ефирна. Близо до нея всеки малък човечец ще се почувства герой, всяка уморена жена – млада прицеса, а всеки малолетен хулиган- миличко ангелче. Защото никой не иска да я огорчи.

 

СКОРПИОН – Силата на жената-Скорпион е в природния им магнетизъм. Тя не полага и най-малките усилия, за да притегли към себе си, който и да е като с магнит и напълно да го лиши от воля. Това се случва от само себе си. Много страшна магия. За щастие, я интерисуват само някои избрани. Болшинството от жертвите си тя никога не унижава и те сами, постепенно се отдръпват, недоумявайки какво им се е случило. Какво, какво, какво ти пука какво? Кажете благодаря, че капанът сам се отвори. Защото тези, които са здраво хванати, даже да си отгризят ръката, ще е безполезно. Но няма и да пожелаят да го направят.

СТРЕЛЕЦ – Силата на жената-Стрелец е в издържливостта и оптимизма им. Абсолютно непоколебим знак. Ако всички наоколо ги застигне цунамито на живота – едни ще ги захвърли на чужд бряг; ще унищожи града и смени мястото на някои острови, а тя ще си остане там, където е стояла, ще изцеди косата от водата и ще каже: „отивай, дявол да те вземе, за хляб“. В силата й човек може да се скрие от всички житейски несгоди, като в непревземаема крепост. Истина е, че тази крепост първо трябва да се спечели, но това вече е друга история.