Хванаха Алисия с чужд мъж! Ето с кой кръшка певицата! (СНИМКА)

Алисия беше изловена да разговаря задушевно в колата си с непознат мъж.

Изпълнителката на „Карамел“, която е официално обвързана, си спретна бърза и неангажираща среща с друг. Любопитното е, че интимният им разговор се състоя не в кафене или заведение за хапване, а в колата й – ново, мощно возило с пловдивска регистрация, пише България днес.

Любопитното е, че Алисия се беше стъкнала съвсем лежерно за срещата – със семпъл анцуг и бели маратонки и без помен от макиаж. За разлика от колежките й в жанра, който слагат тонове грим дори и в ежедневието си.

Звездата спря возилото си пред известно заведение в столичния квартал Младост и изчака 5-10 минути преди при нея да се качи неизвестен младеж, облечен в яке с цвят бордо.

Двамата разговаряха около 30 минути в колата й, след което мъжът слезе сам и се върна в заведението. Ася пък запали автомобила си и отпраши в неизвестна посока.

Естествено, клюкари и завистници побързаха да обвинят изпълнителката, че кръшка на половинката си. Истината обаче е съвсем различна.

HotArena разкри КОЙ всъщност е тайнствения мъж до Алисия. Това е режисьора на най – новия й клип Стенли. Двамата се срещнали набързо, за да уточнят подробности около съвместната си работа. И интрига поне в този случай няма.