Хванаха Сашо Кадиев да целува колежка от bTV (Снимки)

Сашо Кадиев не се притеснява да целува жени на публични места. И сега синът на Катето Евро не изневери на нрава си. Актьорът бе спипан да се целува с жена, която обаче не е съпругата му Таня, видя в. „Ретро”.

Водещият на „Преди обед” по Би Ти Ви бе ловнат да интимничи с непозната блондинка пред сградата на медията и пред очите на изумените минувачи.

Сашо Кадиев и шармантната дама се разцелуваха и после дълго се държаха за ръцете. Очевидно двамата обсъждаха весели теми, защото широките усмивки не слизаха от устите им.

Оказа се, че дамата е дългогодишна колежка на теливизионера, стилистката на звездите Антония Йорданова. Същата се грижи за гардероба на двамата водещи на „Преди обед”-Кадиев и колежката му Деси Стоянова.

Хора от екипа на сутрешното шоу издават, че Сашко бил доста разкрепостен и се държал доста свободно с жените.

Половинката му Таня Тончева, с която имат дъщеричка Катя вероятно не е сред най-ревнивите жени и не му държала сметка какви ги върши с колежките.

Двамата са заедно от доста дълго време, но все още не са узаконили връзката си. Снахата на Катето Евро е споделяла, че иска да се види в бяла рокля, но любимият й все още не е намерил смелост да направи решителната крачка.

Преди известно време Таня шокира близки и познати с признанието, че е изневерила на Сашо Кадиев. По-късно уточни, че е имала роля в музикален видеоклип, където снимала интимни сцени с друг мъж.