Хванаха в страшна издънка влюбената двойка Плевнелиев и Деси Банова

Хванаха в страшна издънка влюбената двойка Плевнелиев и Деси Банова

Неизвестен папарак е заснел влюбените Росен Плевнелиев и Деси Банова на летището в Лондон.

От снимките се вижда, че бившият български президент е лудо влюбен в телевизионната метеороложка и не спира да я прегръща.

Снимките са направени вчера на летище “Хийтроу”, а Плевнелиев и Банова са се чекирали за полет на British Airways за САЩ, пише “Епицентър”.

Ето какво написа във “Фейсбук” авторът на снимките Александър Митев: “Регистрирам се на гишето на British airways в Лондон, но ми казват че полета бил overbooked.

“Could you please wait sir” ми казват и аз чакам. По едно време гледам една се преражда, говори нещо на гишето и става ясно че е взела билет.

И то не само тя минава, а и приятелят й. Безобразие, ама я гледам позната ми изглежда. Да май беше говорителка или синоптичка.

Е сигурно е бързала за телевизията…. Впрочем за мен място така и не намериха … трябваше да се кача на следващия самолет….”

Хванаха в страшна издънка влюбената двойка Плевнелиев и Деси БановаХванаха в страшна издънка влюбената двойка Плевнелиев и Деси БановаХванаха в страшна издънка влюбената двойка Плевнелиев и Деси Банова