И чичо Чарли изгоря! Обвиниха актьора в изнасилване на тийнейджър

Актьорът Доминик Брашия обвини своя колега и известен холивудски артист Чарли Шийн в изнасилването на 13-годишно момче на снимачната площадка на филма „Лукас“. Самият Шийн тогава е бил само на 19 години.

 И чичо Чарли изгоря! Обвиниха актьора в изнасилване на тийнейджър
Брашия твърди, че това му е било разказано от самия потърпевш, актьорът Кори Хейм, който почина през 2010 година. Близкият приятел на изпълнителя на главната роля във филма „Лукас“ актьорът Кори Фелдман също споменава този случай в своята книга, но не е изрично посочил името на Шийн. В едно от интервютата си обаче той признава, че не харесва Чарли Шийн, защото актьорът силно е повлиял на един от неговите приятели.
По думите на близки на Хейм, той през целия си останал живот се е опитвал да поправи това, което се е случило на снимачната площадка. Кори Хейм почина от предозиране с медицински препарати на 38-годишна възраст.
Самият Шийн, който не веднъж се е замесвал в скандали през живота си, отрича обвиненията по свой адрес. По думите на актьора, между него и Хейм никога не е имало интимна връзка.