Имало ли е секс във Фермата?!

Любовните отношения в риалитито „Фермата“ вече са в толкова напреднал етап, че нищо чудно съвсем скоро да бъдат консумирани. След като избяга от отбора на сиромасите, за да пристане на чорбаджийкта Паулина, автомонтьорът Краси Джунов й подари символично сърцето си.

Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания започна изработката на романтичния сувенир от плоскост за паркет часове преди продукцията да ги накара да съберат багажа си за норматив и да се пренесат в стопанството на бедните.

Краси, който влезе в шоуто със заявката да прави секс, е все по-близо до целта си. Привечер беглецът Ромео задърпа своята Жулиета към обора, за да й поднесе сърцето си тържествено, но без излишна публика наоколо.

„Леле, уникално е! Как го направи? Караш ме да се чувствам много щастлива!“, извика Паулина и яхна любимия си в знак на признателност

„Свърших я тая работа вчера, преди да се преместим в сиромашката ферма. Заслужаваш го!“, отговори Краси. Той призна, че такива жестове в малкия приключенски свят на „Фермата“ изискват ловкост и доза конспирация.

„Беше ми трудно, защото трябваше да се измъквам, тя да не ме види, да не започне да задава излишни въпроси, понеже често идва да си измъкне по някоя целувчица от мен“, призна влюбеният Ромео.

„Голямо напрежение имаше в момента, в който трябваше да се местим. Аз се побърках! Напомнях си само да не забравя сърцето, защото в сиромашката ферма няма как да го направя. Трябваше пак да прескачам оградата!“, изповяда се с намигване той.

Паулина, която флиртува от ден първи в шоуто с Краси и не спря да си чурулика с него на оградата, която разделя двете стопанства, прочете посвещението на сърцето: „Тук пише: „На най-милата, секси и огнена фермерка!“.

С греещо лице тя описа своя ухажор като „интересен и оригинален“. „Най-важното за една жена е един мъж да я радва всеки ден, а той го прави по всевъзможни начини. Не знам как успява, защото не спира да работи, а аз никога не мога да го хвана какво ми майстори!“, призна Паулина.

Искрата между фермерските Ромео и Жулиета прерастна в истински огън преди броени дни, когато Паулина най-накрая позволи на Краси да я целуне. Отдавайки му се тя сложи символичен край на отношенията си с настоящия си партньор, голям вносител на ядки от арабски произход.

Ванегас призна, че седемгодишата им връзка е белязана от изневери и куп други проблеми, но финансовата сигурност я е карала да преглъща достойнството си. Появата на романтичния Краси в шоуто обаче, била малкото побутване, от което имала нужда, за да напусне бизнесмена, пише show.blitz.bg.