Ирина Папазова: "Мис Свят" е най - измисления конкурс за красота! Най-големият е "Мис България"!

Ирина Папазова: “Мис Свят” е най – измисления конкурс за красота! Най-големият е “Мис България”!

Собственичката на правата за конкурса „Мис България”, Ирина Папазова, оплю конкурса „мис Свят”. „Мис Свят” е измислен конкурс. Най-големият е „Мис България”, този, на когото аз държа правата”, заяви тя.

Думите на Папазова хвърлиха в смут почитателите на конкурсите, докато в „Плаза” се избираше новата „Мис България”, вчера. Думите на Папазова бяха провокирани от това, че в един и същи ден се излъчиха два конкурса за красота–единият в България, а другият в Китай.

Няма начин нашия конкурс да е измислен, защото вие видяхте 130 страни в света излъчиха „Мис Свят”, на който беше и нашето момиче Вероника Стефанова. Тя се представи много добре”, сподели Страхил Гановски, който държи правата на „Мис Свят”.

Междувременно в конкурса на Папазова, новата мис България стана Тамара Георгиева от София. А втора–Йовита Георгиева от Бургас.

По същото време мис Свят стана индийката Мануши Чхилар. Любопитна подробност е фактът, че българския любимец от „Евровизия” Кристиян Костов, излезе да пее на сцената на събитието в Китай.

Междувременно критиките към начина на провеждане на конкурса „Мис България” и пращането на победителките на второкласни състезания, не спират. „Победителката на сегашния ще отиде на „Мис Планет” в Грузия и на „Мис Бикини” в Китай.