Ирина Шейк дефилира бременна на шоуто на Victoria’s Secret

Ирина Шейк се появи на снощното шоу на Victoria’s Secret в два различни тоалета – разкошно червено бельо с наметка от пайети и дантелен комплект в сиво, комбиниран с бежов тренч (и завързан над талията).

И в двата случая, облеклото леко отклонява вниманието от корема на руския модел. (Поне доколкото бельото на Victoria’s Secret може да отклонява вниманието от апетитните женски извивки.)

Не че Ирина има причина да прикрива завидните си манекенски дадености, но според репортерите на E! News тя е бременна с първото си дете. Новината е потвърдена и от списание People.

През 2011 година, Алесандра Амбросио дефилира по време на шоуто във втория месец от бременността си, но според репортерите на E! News Ирина е във втория триместър, което я прави победител в състезанието „Бременни модели на подиума“ (добре де, няма такова състезание, но би било забавно, ако съществуваше).

Нито Ирина, нито съпругът й, актьорът Брадли Купър, са потвърдили бременността до момента. Според нас снимките са достатъчно красноречиви, но очакваме с нетърпение звездната двойка да разгласи новината.