Ирина Сиракова готова на всичко, за да легне с Божинов! Блондинката слага рога на мъжа си пияна в кръчми

Половинката на бившия защитник на „Левски“ и националния отбор Захари Сираков – Ирина брутално, директно и без капка срам, че е женена е сваляла Валери Божинов. Това разкриха топ източни от светските среди.

Ирина доста се е постарала да вкара в леглото си Божигол като намеците, които му е отправяла били повече подходящи за начални сцени в порно филм. Звъняла му е почти всеки ден, броя на вайбър съобщенията към него били стотици.

За свалката говори половин София и явно на госпожа Сиракова хич не е пука, че по този начин жестоко излага законния си съпруг.

Според нашата информация Валери все пак не се разписал върху Ирина като дори и за него блондинката му се е сторила с прекалено евтино поведение.

За сметка на това Сиракова била завъртяла много други бройки и ако бившия национал и футболист на Левски Захари имаше рога, те щели да бъдат много внушителни.

Русата фурия не излизала от кръчмите, като флирта бил второто й име. Особено когато си пийнела падали всички задръжки от високата й степен на разгоненост.

Захари и Ирина са от Смолян, но се запознават в София и през 2005г., се женят. Според футболиста жена му е имала ключова роля и го е навила да играе в Русия. Според близки до семейството това не е случайно, тъй като честите отсъствия на ритни токовеца са развързвали ръцете й за любовни подвизи.

Източник: ХотАрена