Истинската причина: Щерката на Гала с тежка операция, водещата направи трогателна изповед от екрана!

Има много спекулации защо не водим със Стефан. Щях да се радвам, ако са верни. Това, което се случва е много тежко, особено за мен като майка. Това заяви в извънредно включване в ефира на „На кафе“ Гала, намирайки се пред столична болница.

„Оперираха Мари вчера. В болницата зад гърна ни, намира се все още тук. Всеки момент ще бъде изписана и ще се приберем с нея вкъщи. Това е причината да ни няма на ефир“, призна водещата.

„Опериращият лекар каза, че дъщеря ми вече е добре. Не мога да не благодаря на всички, които се грижеха за нея, особено на доктор Йовков. Операцията е доста тежка, защото Мари е с една слабост на съединителната тъкан. Още като малко дете й се вадеше лакътната става. Спомням си как веднъж щеше да падне и аз я хванах за ръката и тя й се извади. Има лабилност на ставите. В случая оперираха раменната й става. Тя има най-много движение в човешкото тяло. Изваждането й обикновено е придружено с особено силна болка, при нея няма болка, може би заради проблема й.

Сега хванаха тъканта, която държи рамото с някакви скоби, които държат ставата да не излиза от гнездото. Предстои дълго възстановяване, трябва да я гледаме като бебе, тя е с шина. Забрани да я показваме“, каза Гала. „Аз се завръщам в ефир точно в този момент. Шегувам се. От утре ще сме в ефир. Благодарим на всички, които се отзоваха и ни заместиха. Няма да се разберем с Рачков, който се опита да ни изтласка от ефира“, каза Стефан, който добави, че ще двамата ще водят от дома си.

Източник: blitz.bg