Истински мъж или охлюв?

За да направи една жена това, което иска, трябва да е спонтанна!

Не брой до три!

Не питай приятелка!

Не си чети хороскопа!

Не гледай утайката от кафе на дъното на чашата!

Вземи проклетата чаша и я измий!

После излез навън и направи това, което планираш от толкова време. Нека мозъкът ти изпрати команда към десния крак и той да направи първата стъпка. След това да изпрати друга команда – към дясната ръка.

Направи точно това, което винаги си искала – да кажеш „Край!“ на мъжа до теб или да поздравиш със „Здравей!“ мъжа, с когото искаш да започнеш нещо ново. Защо трябва винаги да чакаме мъжът да направи първата крачка?

Заговори го!

Разсмей го!

Прояви разбиране!

Демонстрирай съчувствие!

Очарованието от първата среща е като кипване на вода за чай. Ври, бълбука! После намаляваш котлона и само леко къкри. Установяват се едни по-сериозни отношения. Водата стои топла, в зависимост от това колко време се грижиш да има дърва в печката или да е включен котлонът. Емоциите във връзката се подклаждат по същия начин – за тях се грижат двама. Но може и някой просто да разлее джезвето…

Първоначалното ти учудване, че той се държи зле с теб, кипва в яд! Кой си ти, че да се държиш зле с човек, който се е държал добре с теб? Мъж ли си? Охлюв? Бучка кал в дъждовна локва? Жени сме, понякога слаби.

Моментът, в който ни разочарова мъж, е един от онези, в които ни се иска да се наврем дълбоко в личните си сатурнови дупки, да бършем сълзите от ъгъла на очите си, да мразим света и най-вече мъжете….

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Но вместо да се топите в собствената си тъга, като бучка захар в топъл чай, трябва да разбере ясно следното – съдбата просто е искала да научите още нещо за самата себе си! Тези моменти, в които мъж ни отхвърля, ни учат на какво сме способни, колко сме дръзки, какво можем!

След първоначалната трудност, идва момента, в който разбираме, че имаме сили да понесем отхвърлянето. Няма да позволим на никой да ни смачка, а просто ще пораснем! Такива случки могат да бъде трамплин към по-доброто ни аз.

Замислете се – на коя жена е нужно да има цяла палитра от чувства, ако срещу нея стои емоционален далтонист?!

Животът е постоянно движение, оформяне, развитие. След като преживеете такова разочарование, ще станете по-добрата версия на самата себе си. Какво по-хубаво от това!?

Такива мъже могат да ни научат да поставяме точка след тях. За да може следващият мъж, който дойде, да започва с голяма буква!