Италианецът Макс полудя от ревност по Алекс Богданска

Италианецът се страхува Алекс да не залитне пак по Лудия репортер Даниел Петканов

Голям ревнивец се оказа гаджето на Алекс Богданска – Макс, пише „България днес“. Италианецът се страхува, че красивата му приятелка може отново да залитне по бившата си изгора Даниел Петканов – отбелязва изданието.

Лудия репортер и Алекс Богданска делят една къща във „ВИП Брадър“ и Макс се притеснява, че чувствата на двамата може да се върнат отново. Както е известно, двойката се раздели слуд шумен скандал, като моделката дори бе публично унижена от Даниел Петканов.

Когато Макс разбрал, че неговата половинка ще влиза в къщата на „ВИП Брадър“, той веднага разпитал кои ще се вътре освен нея. Алекс обяснила, че и бившият й ще бъде в Къщата, а италианецът побеснял. Той не искал моделката да се среща с Дани, особено след това, което й причини. Алекс обаче била категорична, че няма начин да откаже участието си в шоуто. Тя изтъкнала пред сегашния си, че шоуто ще я направи още по-известна, а освен това ще си докара и солидни доходи.

След дълги спорове Макс най-накрая приел новината и сега с интерес следи какво се случва в Къщата на „ВИП Брадър“. Още от самото начало Алекс Богданска и Петканов показват, че явно и двамата не са забравили какво са преживели. Близки до Лудия репортер дори споделят, че Дани още не е прежалил раздялата си с Богданска.

След няколко показани епизода гаджето на Алекс вече съжалява, че я е пуснал в риалитито. Макс не пропуска и епизод от шоуто, въпреки че не разбира езика и не знае какво се говори. Той много добре вижда как се държи гаджето му. Богданска е опасно близка с Петканов, а също така се заиграва и с друг симпатяга от „ВИП Брадър“ – Тото от група „СкандаУ“. Макс бил бесен на Богданска за поведението й вътре в Къщата и й готвел сериозен скандал, след като излезе от шоуто.