Ивана е неузнаваема! Певицата се стопи, остана само кости и увиснала кожа (Папарашки снимки)

Поп-фолк легендата Ивана най-накрая спечели битката с килограмите. За последните десет години гласовитата айтозлийка се подложи на над 40 диети, но така и не успяваше да излезе на глава с паласките и тлъстинките си.

Обичаната изпълнителка ту отслабваше, ту отново напълняваше. За това имаше сериозна медицинска причина – алергия, заради която звездата задържаше вода в организма си и се подуваше.

Трътлестата Ивана обаче вече е в миналото! Ветеранката на чалгата се е стопила до неузнаваемост и ако не бяха поувисналите от драстичната загуба на килограми телеса по ръцете й, човек спокойно би могъл да я обърка за някоя от манекенките на „Визаж“.

Преди седмица папараците на ПИК изловиха Ивана пред бутик в кв. „Емил Марков“, от който тя най-редовно пазари тоалети и за ежедневието, и за сцената. Най-любопитното е, че „ходещите очи“ на медията ни заснеха певицата на същото място в края на есента и така ясно може да бъде забелязана очевадната разлика в телосложението й.

На старите папарашки снимка айтозлийката е с размъкнати дънки, които прикриват бричовете и задните й части. Но на новите – о, Боже! Ивана вече е с кожен панталон, а крачетата й – като моливи. Браво, Ивана!

Не можем обаче да похвалим пайнерката за това, че изобщо не милее за чистотата в столицата ни и Йорданка Фандъкова едва ли ще е доволна да прочете това. Качвайки се на джипа си, Ивана прати шофьора да й купи… пица на парче! Не това обаче бе най-възмутителното, тъй като е възможно звездата да е на 90-дневната диета, която позволява консумацията на тестени изделия.

След като „погали“ стомаха си, Ивана запали цигара, за да задоволи и тютюневия си глад. А накрай метна фаса през прозореца на джипа си! Срамота, Ивана, срамота!

Източник: HotArena