Иванка Тръмп се продава на търг

Благотворителният сайт за търгове Charity Buzz в момента предлага на човека, който е готов да се раздели с една прилична сума пари да излезе на кафе с Иванка Тръмп.

Датата на срещата ще е някъде през 2017 година, в зависимост от заетостта на дъщерята на Доналд Тръмп и ще се състои или в „Кулата на Тръмп“ в Ню Йорк, или Хотелът на Тръмп във Вашингтон.

Събраните от търга средства ще бъдат дадени на фондацията на брата на Иванка, Ерик, която на свой ред ще помогне на детската болница St Jude’s Children Research Hospital.

Въпреки това, на сайта вече има около 10 потенциални купувача, като наддаването е стигнало до 18 500 долара. До края на търга остават 10 дни, така че има малка вероятност крайната сума да бъде достигната. Въпросът е кой ще я даде.

От детайлите около търга става ясно, че въпросният човек не трябва да има криминално минало и ще бъде щателно проверен за такова от Тайните служби на САЩ.Сайтът Charity Buzz си запазва правото да откаже срещата на всеки от участниците в търга, ако той се окаже неподходящ.

Победителят може да се снима с Иванка, но не може да иска автограф. Охрана от Тайните служби ще присъства през цялото време на срещата.