Изберете кресло, за да разберете нещо ново за себе си

Тестовете – това са може би най-интересните методи за психологическо изследване. Те ни разказват много за това, което не знаем за себе си.

Понякога са обикновени кратки въпроси, на които трябва да отговорим с „да“ или „не“. Но понякога са много по-интересни, точно като следващия, който ви предлагаме да направите днес. Всичко е много просто: изберете вашето любимо кресло и прочетете описанието по-долу.

a7c5b9dad25b21722ba794c0e00edcce

1. „Креслото на бизнесмена“ 

Вие сте силен и трудолюбив човек. Можете да прекарате целия ден над труден и досаден проект. Работохолик, но за разлика от повечето такива, вие имате здравословно отношение към работата. Никога не се страхувате да изразите своето мнение, уверени сте в своите способности.

2.“Креслото на духовния наставник“ 

Вие сте спокоен и състрадателен човек, който помага на хората. Алтруист. Можете да седите по цял ден в креслото, изслушвайки другия човек. Вие сте добродушни. Смятате, че истински човек е този, който помага на другите. Именно такъв се стараете да бъдете. Можете да успокоите и най-неспокойния дух.

3. „Креслото на изобретателя“

Вие сте енергичен и прогресивен човек. Можете да прекарате цял ден на едно място, развивайки някаква идея. Обичате изпитанията по време на работа, така и извън нея. Вие сте ненатрапчиви и не понасяте факта някой да ви се налага. Обичате да експериментирате и да изучавате внимателно новите неща.

4. „Креслото на критика“

Вие сте изискан и добре възпитан човек. Можете цял ден да забавлявате гостите с остроумни шеги. Понякога може да изглеждате като сноб, обичате само качествени вещи. Хората ви считат за малко арогантен и надменен. В дълбините на душата си искате да имате само най-доброто.

5. „Креслото на психолога“

Вие сте любопитен и предприемчив човек, обичате да задавате въпроси и да намирате отговори. Имате аналитичен ум. Увлечен сте от процеса на човешките взаимоотношения. На повърхността сте спокоен, но вътре у вас кипи активен живот. Вие обичате да изучавате хората, понякога дори ги предизвиквате, за да покажат емоциите си, да видите реакцията им и да си направите своите „психологически“ заключения.

6. „Креслото на пътника“

Вие сте предприемчив. Обичате нови неща, места и хора, точно като истински авантюрист и търсач на новости. Понякога пътувате наистина, понякога само в сънищата и мечтите си. Външно сте нервни, намирате отдушник в пътешествията (реални или виртуални).

7. „Креслото на романтика“

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Вие сте мечтател и творец, можете да прекарате цял ден просто в размишление. Имате богато въображение, често се изгубвате в мислите си. В ума ви се прокрадват интересни идеи, но ви липсва самодисциплина, за да ги запишете.

8. „Креслото на учения“

Вие сте настоятелен човек, който може да прекара целия ден в четене на сложни книги. Може дори да рискувате да се изгубите в света на идеите. Колкото повече нюанси и мистерии има, толкова ви е по-интересно. Вие се опитвате да проникнете в същността на нещата.

9. „Креслото на философа“

Вие сте чудат и весел човек. Можете да седите по цял ден без да се отегчите, а и да не позволите на другите да скучаят. В края на краищата, в света всеки ден стават толкова интересни неща! На пръв поглед вие сте ексцентричен. За щастие, много хора смятат вашите странности за забавни. Освен това непрекъснато усъвършенствате своя уникален, понякога странен възглед за живота.