Изкуството да бъдеш чук-чук амиго

През 90-те години, когато се появиха всички комедии от ранга на „Американски пай“, „100 момичета“ и всякакви други творения, които ни показваха, че в общежитието ще има повече Содом и Гомор, отколкото във всяка друга институция.

Освен американските гърли, които се къпят по двойки, културата на Холивуд ни даде и така нареченото „лошо момче“. Всички го помним, той идва, троши спалнята на кралицата на бала и след това си тръгва по залез с Harley.

Как ставаше всичко това?

С отношението на стар мандраджия пред млад фермер. Не е тайна за никого, че много от жените са привличани от лошото отношение, но само ако е оправдано с добра визия – ако блъскаш във фитнеса и усвоиш тази хватка, тогава е гарантирано, че ще го протъркаш за три месеца в студентски. Животът на тези люде приключи със затварянето на последната видеотека. Повечето спряха да прекаляват с гела, започнаха да разширяват татуировките на корема и станаха типичните пенсионирани лъвове. Останалите еволюираха.

В какво? В така наречените чук-чук другари, мъжки играчки и всякакви други термини за наименоване.

Какво трябва да знаеш за новата порода и заслужава ли си да влезеш в клана?

Чук господата са известни с това, че не обичат обвързването и обикновено късат всички видове отношения, когато чикитата реши, че не ѝ е приятно да излиза рано сутрин от дома, извървявайки популярния walk of shame.

Първокурсник по психология би заподозрял наличието на жена, която е потрошила цялата му психика и сега истинската същност е окопана, минирана, разпъната е бодлива тел и реновирани полски мигове се носят над нея. За тези психо проблеми, чук породата оправдава всичко с визия, добро възпитание и добри истории за маса.

Мислете каквото искате, ала знаем, че коремната преса винаги реже окото по-рqзко с доза чар, а той се овладява като силата – Йода ще те научи. Тази порода не просто има остра рапира, но и колектив, който да проверява качествата ѝ от време на време.

Каква е тайната? Ако лошото момче мачка самочувствието ѝ нахлува без предупреждение в южната граница, то чукча е джентълмен.

Знаете ли какво иска всяка жена? Да се почувства специална, единствена, желана, важна и необходима. Иска да мърка не само в спалнята, но и през цялото време, обича да бъде галена, да ѝ се напомня, че не е просто сексуален обект, но и емоционален.

Това е тайната, да накарате една жена не просто да бъде специална, но и единствена на света. Всичко това се случва, докато някоя друга точи лиги по хурката Ви и отива към спалнята, за да покаже какво крие под полата.  Чукчите владеят силата, знаят какво да кажат, не се притесняват да купят цветя на една от всички срещи, там са, когато една жена ги потърси, но освен това не допускат никоя да стигне до последното ниво на отбранителната линия.

Другата много важна черта е, че те знаят кога се натрапват и не го правят. Изобщо не се притесняват, ако се окаже, че бамбината вече има други забежки или съвсем случайно е подредила плановете за вечерта по друг начин – всички имаме тиндър и знаем колко отчаяни са датчанките, които идват в столицата – кой не е сплотявал българо-датската връзка?

И нека проследим тънката граница между двата вида флиртаджии:

1. Лошите момчета са като разгонени 18-годишни дечица, които прекаляват с анаболите и вярват, че физиката е напълно достатъчна, за да опънат невинното германче като червената армия – дивизия тигри. Както в природата, така и тук, най-силните екземпляри вдигат сериозна врява, хвърлят листа и привличат вниманието към себе си. За тях е известно, че хич не им пука коя женска ще дойде.

2. Чукчите са съвсем друга порода, те оставят визията им да говори. Обикновено пият кротко в ъгъла, говорят тихо, усмихват се, вежливи са и с няколко лафа могат да покажат колко дълбока е заешката дупка. Свикнали са да чуват, че всичко е за една вечер, докато същата вечер не започне да се повтаря няколко последователни пъти, а след това и не започне да се случва седмица след седмица.

И колкото и да не е морално, колкото и странно да бъде, това е полезен опит в мисията „Какво искат жените“. Най-малкото ще имаш достатъчно време за себе си и няма да се налага да обясняваш защо не се паузира онлайн игра, както и кога смяташ да се прибереш.

Получаваш сексуалното внимание, женското внимание и дори кулинарните бонуси, но само когато поискаш – това е красивата тайна на чукчите. Имаш псевдо връзка с опцията за пауза, пък и със сигурност е доста приятно да получиш няколко пияни секс оферти през нощта и единственото изискване е да отвориш входната врата. Кой не иска това, КОЙ?

източник: Men.bg