Измислиха обувки с променяща се височина

Имаме добри новини за всички дами, които отиват до работа с ниски обувки, слагат токчета в офиса и после се налага да се преобуят отново с още по-високи, тънки токчета, защото са на изискана вечеря или пък ще ходят на клуб.

Немска компания измисли обувки със сменяеми токчета, с които ще можете да регулирате височината на обувките ви.

Всеки модел върви с 5 различни вида токчета, затова не се налага да носите със себе си различни обувки или пък можете да се радвате, че с покупката на един чифт обувки, всъщност получавате пет.

Обувките са дело на Mime et Moi и са реализирани благодарение на групово финансиране, започнало тази пролет. Сега невероятните обувки са вече на пазара и цената им е около 200 долара.

heels_02

Предлагат се в най-различни цветове, а смяната на токчето е съвсем лесно, просто трябва да прикачите избраната височина към механизма.

Дамите могат да избират токчета с височина 3, 7 или 10 см

heels_03

„Токчетата на Mime et Moi символизират свободата на избор, свободата да смениш токчетата си в зависимост от ситуацията или настроението ти”, обясняват от компанията.

heels_04

Иновативните обувки набират голяма популярност и е възможно съвсем скоро и други компании да започнат да предлагат обувки със сменяеми токчета.

Страхотна идея, нали?