Изненада! Златка Райкова и Георги Валентинов заедно на рождения му ден (Снимки от купона)

Златка Райкова и ММА боецът се появиха за първи път заедно от доста време.

Плеймейтката, преквалифицирала се в дизайнер, уважи рождения ден на Георги Валентинов. Двамата бяха уличени в раздяла миналата година, след като дълго време се покриха от медийния шум. Сега, обаче, успяха да опровергаят слуховете, че не са заедно.

В събота вечерта Валентинов отпразнува 24-я си рожден ден в столична дискотека. На сепарето до него се забелязваше цял отряд красавици, начело с Русата Златка. Райкова си бе довела любимите дружки, с които се погрижи за доброто настроение на рожденика. Същото направи и певицата Кали, която не спря да го поздравява.

Георги принципно не е от мъжете, които обичат да парадират с присъствието си и да се бутат в светлините на прожекторите.

Той е свикнал да се изявява предимно на ринга, а не в клубовете.Покрай предишния начин на живот на гаджето му, обаче, често му се налагаше да я придружава на какви ли не събития.

Сега видимо във връзката им са настъпили промени. Но те не на свързани с край на отношенията им. Дали все пак са били разделени за някакво време или не са късали никога, можем само да предполагаме. Факт е, обаче, че сега Златка и Георги предпочитат да не се показват заедно на публични места. Освен, когато има сериозни поводи, какъвто бе рожденият ден на ММА боеца.

Райкова загърби скандалния си имидж и гради друг, много по-сериозен, на бизнес дама и дизайнер. Затова и предпочита да не отклонява вниманието от работата си с личните си отношения. Не не може да се отрече, че с Валентинов са супер двойка и видимо са улегнали и преминали на следващия етап в отношенията си.

Източник: ХотАрена