Изненадващо второ предложение за брак в „София – Ден и Нощ“. Коя е щастливката?

Голяма изненада ще направи един от героите за своята любима.

Новата седмица ще донесе изключителни моменти за приятелите от „София – Ден и Нощ“ и ще постави куп въпроси пред някои от тях във вторник, в четвъртък и петък от 22:00 ч.

Любимците на всички Симона и Асен са в трескава подготовка за сватбата. Това определено е събитието на живота им и емоционалното напрежение си казва думата. Все повече паника и съмнения поставят под въпрос решението им. Страховете заплашват тях като двойка, но също техните близки и роднини. Ще им стигне ли смелостта, за да се оженят толкова млади? Ще има ли сватба или ще се уплашат от важната стъпка?

Голямата изненада обаче идва от друга двойка. Един от приятелите е твърдо решен да предложи брак на своята половинка. Той обмисля най-искрения и романтичен начин да поиска ръката на любимата си. Кой е той и каква е шокиращата изненада, която му е приготвила съдбата? Защо неговото момиче не може да се зарадва на красивия момент?

Отговор на важен въпрос търсят също Митко и Джулия. От няколко дни те се опитват да открият изчезналата Стефи. Напрежението и у двамата нараства неимоверно. Защо се крие Стефания? Какво е склонна да извърши в пристъп на отчаяние?

Източник: nova.bg