Изповедта на една нимфоманка: На 19 вече бях спала с 40 мъже!

Сеид Кола признава, че е нимфоманка и не може да живее, без някой да й „размърда бакенбардите“ поне веднъж на ден. Тя започва своята история по следния начин.

„Във всеки момент от живота имах по петима мъже, които по всяко време мога да призова за секс. Но въпреки тях търсех още. Това, че бях страхотна в леглото, беше най-добрата ми черта. В този момент се чувствах ценна“, разказва Сеид пред kurir.mk, цитирани от „Струма.ком“.

На 13 години загубих девствеността и забременях. На 14 години не бях готова да бъда майка, но родих и за детето се грижеше моята баба.

На 17 станах зависима от мъж, който е постоянно над мен, можех постоянно да правя секс. Тогава срещнах Паул – момче, с което редовно спях и за времето, в което бях сама, той беше тук. Отново забременях и родих син. Но неговата грижовност не бе достатъчна и отново започнах да изневерявам. Забременях и трети път, но избрах да направя аборт.

На 19 вече бях спала с 40 мъже, а животът ми вървеше към гибел. Два пъти абортирах, имах няколко инфекции и семейни проблеми.

До 22 вече два пъти бях се разболявала от хламидии, но всяка нощ бях в търсене на нова плячка.

На 26 отново забременях, пих малко повече, отколкото трябва и се озовах в леглото с непознат мъж. И тогава абортирах.

На 30 най-накрая потърсих професионална помощ и тръгнах на консултации. Това ми помогна много и вече 6 години аз помагам на хората, които се намират в такова състояние.

„Сега съм горда със себе си. Програмата, която изпълнявам, ме научи да разпознавам признаците, които ме караха отново да се върна към старото си „хоби“. Не планирам с никого да спя още дълго време, но ако намеря някой, който ще ме „изпълни“ и с когото ще мога да усетя истинската любов, защо не? Сега най-накрая се освободих от зависимостта, не искам да започне всичко отначало“, казва Сеид.