Изтегли си късметче за 9 юни

Какво по-хубаво от съботен ден ?

Ако и Вие сте развълнувани да погледнете късмета си за днес, просто си намислете число от 1 до 16 и разберете какво е подготвила съдбата за Вас днес.

 1. Днес е ден за теб самият. Поглези се с всички неща, които би предложил на човека, когото обичаш. Направи си закуска, обяд и вечеря, също вземи нещо за десерт и пусни някой филм.
 2. Романтична разходка ще разнообрази на пръв поглед скучната събота. Отиди в гората или близо до воден басейн или историческа арка. Слей се с историята.
 3. Днес е ден за семейството. Обърни специално внимание на най-важните за теб хора, заведи ги на кино или излед.
 4. Когато ти е скучно, просто звънни на приятели и отидете на някой клуб, или просто организирай най-лудото парти.
 5. Днес е ден за сдобряване. Помисли кого и с какво си нагрубил и намери начин да искаш прошка. Преди всичко, всеки греши, но Бог ни учи да прощаваме.
 6. Намери себе си! Тръгни на мини екскурзия до най-близката възможна дестинация, но го направи като истински пътешественик – с минимални средства.
 7. Предизвикай себе си. Направи повече от това, което беше планирал за днес. Направи две кафета, два сандвича и тренирай два пъти повече.
 8. Бъди благодарен за днешния ден. Зарадвай се на малките неща, там се крие най-голямото щастие.
 9. Остани вкъщи и разбий всички стререотипи за събота вечер, като ядеш сладолед в леглото с най-добрата си приятелка, или събереш момчетата на по бира.
 10. Днес е твоят любовен ден. Отдай се на всички емоционални страсти, не се замисляй, консумирай с удоволствие.
 11. Провери си фейсбука за нови Events, отиди на най-якото парти и бъди сензацията на купона.
 12. Отиди на плаж, независимо от времето. Наслади се на това не просто да си мокър, а да си част от водата.
 13. Не е важна дестинацията, а пътят до нея. Затова просто напълни резервоара до горе или грабни едно колело и карай, накъдето чувстваш.
 14. Върни се в миналото си. Спомни си защо си се превърнал в това, което си, какво те е направило такъв и благодари с усмивка на щастието и нещастието, останало зад гърба ти.
 15. Направи нещо откачено: карай джет, пусни се по реката, скочи с бънджи. Днес имаш пълен кардбланш да направиш, каквото ти хрумне, стига да не е нормално.
 16. Остани си вкъщи, релаксирай, пусни си спокойна музика, потренирай йога, или просто медитирай, пиейки чаша хубаво вино или коняк. Днес не е нужно да се напрягаш.