Къде греши зодия Овен във връзките ?

Всеки допуска грешки в любовните си взаимоотношения. Затова, ние от екипа на Gossips.bg, решихме да разкрием, къде се проваля всяка една от зодиите, за да помогнем на Вашето емоционално развитие.

Овните са първооткриватели и активисти, седенето всяка вечер вкъщи на дивана пред телевизора не е за тях. Задължително ще ти хареса да се срещаш с тях, изненадващият уикенд в Париж е най-малкото, на което са способни.любов

Как да накараш мъжа Овен да се влюби в теб

Ако си хлътнала по представител на тази зодия, се приготви за ярък и главозамайващ романс. На Овните им е интересно да бъдат ловци и завоеватели. Затова най-добрата стратегия в началото е да предизвикаш интерес и да бъдеш загадъчна, но в същото време не прекалено студена и недостъпна.

Бъди незаменима за него. Най-добрият начин е да споделяш неговото хоби, да си до него, когато се посвещава на любимото си нещо. Хвали го и му прави комплименти, всеки го обича, но Овните най-много.

Къде се проваля зодия Овен?

Увереността на овена, която в началото на връзката може да е била привлекателна за другия партньор, може да се превърне в недостатък с течение на времето. Овните трябва да поработят над своя егоизъм и по-често да поставят партньора си на първо място. Компромисът също е в основата на всяка добра и качествена връзка. Техните нервни реакции понякога се явяват голям проблем във връзката, защото на половинките им е трудно да се справят с изблиците на ярост.