Къде греши зодия Телец във връзките ?

Телците са доста интересни и сложни личности, които трудно бихте могли да забравите. Те не обичат да им е лесно, защото не им е интересно.

Телците са изключително дружелюбни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки, независимо от социалния му статут, професия или интереси. Те придават спокойствие и сигурност на околните и винаги намират обща тема за разговор.

Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във Вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. И няма нищо случайно… Телците си имат своите трикове, макар и да не ги осъзнават.

Любовните отношения с мъжа Телец:

Той е много разумен, практичен и здраво стъпил на земята. Телците искат до себе си истинска жена, а не някоя за една нощ. Твърде възможно е мъжът Телец да ви е „проучил“ внимателно, преди да е предприел нещо към вас.

Представителите на тази зодия са много търпеливи, що се отнася до връзките и първо искат да се уверят, че човекът до тях има какво да им предложи, преди те сами да предложат нещо от себе си. Телците са много романтични и са способни да издигнат любимата си на пиедестал, да я защитават и да я ценят.

Как да привлечете мъжа Телец:

Не се опитвайте да се впускате във връзка с Телец. Те са много търпеливи и очакват същото и от вас. Накарайте ги да се смеят и да се чувстват добре във вашата компания – ако те се забавляват с вас, ще искат да бъдат с вас.

Представителите на тази зодия биха се впечатлили, ако жената им приготви някаква храна или пък им предложи да отидат в изискан ресторант. Телците обичат да говорят за финанси, бизнес, пари и материални придобивки.

Любовни отношения с жена Телец:

За момент не подценявайте огнения темперамент на тези дами, който така умело прикриват. Представителките на зодия Телец са съблазнителни и умеят да глезят своя партньор, както в спалнята, така и извън нея.

Те имат нужда да бъдат ухажвани и няма да се обвържат с някого, преди да го опознаят и да бъдат сигурни, че това е правилният избор за тях. Ето защо, ако искате да спечелите сърцето на жена Телец, трябва да бъдете търпеливи и да се борите за нея.

Имайте предвид също така, че дамите с тази зодия стават ревниви, но само когато наистина са провокирани. Макар Телците да изглеждат малко егоцентрични, когато жената Телец е във връзка, тя често поставя нуждите на любимия си пред своите собствени.

Проблеми на Телците във връзките

Телците са нетърпеливи

Не винаги е най-добрият в това да се справя със стреса, а когато се чувства напрегнат, може да създаде много напрежение. Ако вашият партньор е нетърпелив и избухлив, не се борете с това. Вместо това го оставете на мира, за да се успокои, както най-добре може. Ако е раздразнителен поради безсъние, хронична болка или стрес, предприемете действия, за да помогнете.

Те са често изнервени

Търсете съпричастност. Често ние неминуемо правим предположения за това защо другите действат по начина, по който го правят, и може да се изненадаме, когато научим какво всъщност става в главите им. Затова просто поговорете с него. Няма нищо по-добро за една връзка от правилната комуникация.

Съмнения в лоялността Ви

Телците са много лоялни, верни и очакват същите партньори, което може би е причина да бъдат силно подозрителни. Притежателността, която често се изразява в ревност и негодувание, е една от най-големите негативни черти на родените под знака на Телеца.