Кафе с фелацио предлагат в Швейцария | Gossips.BG

Кафе с фелацио предлагат в Швейцария

С цената си от €55 ободрителната напитка + френска любов

ще е най-скъпата в Женева

Как ви се струва да пиете хубаво кафе макиато, докато знойна блондинка ви радва с орална любов под масата? Това вече не е само мокър сън, поне в Швейцария. Идеята за секс кафенето е отлежава в продължение на няколко месеца у Брадли Шарвет в Женева. Неговата фирма Facegirl и новата услуга станаха тема на вестник Le Matin.

По модела на подобни заведения в Тайланд, предложеното кафе ще добави ново измерение към търговията със секс в града на протестантския реформатор Жан Калвин. Казано по-просто, бизнес моделът е следният: мъже поръчват кафе и чрез използване на Ipad ще избират проститутка, която да прави орален секс на тях. След това те ще седнат на бара.

„За пет или десет минути, всичко е свършило“, обясни Шарвет. С цена 60 швейцарски франка (€55), с възможност за пет франка бакшиш това лате макиато ще бъде най-скъпото в Женева.

Това обаче би – поне на теория – е напълно в границите на закона. Проституцията е легална в Швейцария, въпреки че се контролира стриктно, от секс работниците се изисква да имат валидни разрешителни като част от стремежа на Швейцария да се бори с трафика на хора. В случаите, когато две или повече проститутки работят в съседни помещения, това трябва да се регистрира като салон за масаж. През 2015 г. 33 от тези салони бяха спрени в Женева, защото не спазваха правилата