Кайли Миноуг се раздели с годеника си

Само преди няколко дни, Кайли Миноуг говореше с вълнение как ще приеме фамилията на годеника си, след като се оженят.

Ето защо сме толкова изненадани, че певицата е отменила годежа си с 29-годишния актьор Джошуа Сас. Самата Миноуг съобщи новината на феновете си в Инстаграм тази сутрин, благодарейки на всички за обичта и подкрепата.

Според слуховете, Кайли е изхвърлила Джошуа от дома си в западен Лондон, защото той е станал твърде близък с испанската актриса Марта Миланс, но самата тя не ги е потвърдила все още.

„Благодаря ви за любовта и разбирането, след като разбрахте, че Джош и аз решихме да поемем по различни пътища. Желаем си само най-доброто един на друг, сега, когато поемаме към нови хоризонти“, сподели Миноуг към снимка на красив залез, която качи в Инстаграм.

Кайли и Джошуа се срещат за първи път през лятото на 2015 година и обявиха официално годежа си през февруари 2016 година.

Актьорът има 2-годишен син, Себастиан, от предишната си връзка. Кайли пък наскоро разкри, че не може да има деца, резултат от тежкото лечение на рак на гърдата. Това е вторият й провален годеж, като първият беше с актьора Оливие Мартинес.

Източник: cosmopolitan.bg