Как да излъчваш повече сексапил?

Момичета, дрехите не само могат да направят една жена да изглежда по-секси, но могат и да я предразположат да излъчва повече сексапил!

При това съвсем не е нужно да залагате на провокация или прекалена показност. Напротив! Умението да излъчваш секс е истинско изкуство, което остава невидимо за окото. Вижте тези 3 модни трика, които ще ви помогнат да го усвоите…

Винаги носете секси бельо 

Това е закон № 1 на жената, която иска да омагьосва с излъчването си. Няма значение дали това бельо ще бъде видяно или не, важното е, че то ще ви накара да се чувствате по-секси. А това се излъчва, повярвайте! Така че, заложете на дантелата, сатена и винаги носете комплект сутиен и бикини.

Заложете на червен детайл 

Знаете, че мъжете полудяват пред вида на жена, носеща червено. Гледката е толкова секси, че на тях им идва направо да й скочат. Е, не е нужно да дразните чак толкова господата, достатъчно е да заложите на червен детайл, за да провокирате интереса им.

Червени обувки, червило, колан, чанта, обеци… С един аксесоар и ще промените изцяло излъчването си! Веднага ще се почувствате по-женствени и секси и разбира се, това ще си личи.

Покажете малко плът

Не, не говорим за дълбоко деколте или супер къса пола. Достатъчно е да акцентирате върху частите на тялото си, които излъчват еротика. Раменете, шията, глезените, талията… Те наистина покоряват мъжа! Достатъчно е да изберете дреха с едно рамо, риза от полупрозрачна материя, рокля с елегантна цепка, високи токчета или пък да вдигнете косата си!