Как да се превърнем в жената, за която всеки мъж мечтае?

Какво харесват мъжете? Каква e “идеалната” жена? Съществува ли такава? Много въпроси, чиито отговори са своеобразни. Има все пак определени качества, които всеки мъж би харесал в една жена. А те са:

#1 – На първо място – да бъде себе си. Не гледайте какво правят другите двойки, жени или мъже. Няма нищо по-привлекателно от жена, отличаваща се от останалите. Бъдете естествени. В интерес на истината надпреварата е между жените, които опитвайки се да надминат другите, изгубват своята индивидуалност.

#2 – Да бъде преди всичко негов приятел. Любовната връзка не се свежда до интимни отношения и евентуален брак. Колкото повече се познавате и не се опитвате да променяте другия, толкова по-близки и неразделими ще сте.

#3 – Да е ведра, усмихната и спонтанна. Разбира се в живота има хубави и не толкова приятни моменти, но когато сте щастлива, не се страхувайте да изразявате чувствата си. Смейте се, танцувайте, живейте.

#4 – Когато показва чувствата си без да го задушава. Да, скъпи дами и мъжете имат нужда да се почувстват обичани, и специални.

#5 – Да е предприемчива и да не чака той да върши всичко. Когато ви хрумне идея, споделете я. Когато искате да го видите, обадете му се. Когато ви измъчва нещо, споделете го. Няма нищо по изтощаващо от еднопосочна връзка.

#6 – Да не усложнява връзката с твърде много въпроси. Какво? Как? Кога? Спокойно! Времето ще покаже. Наслаждавайте се на момента.

#7 – Да обича спорта. Както на нас ни се иска той да гледа романтични комедии, така и той би желал да види в нас жена, с която може да гледа любимия си отбор по футбол или ръгби – когато има мач.

#8 – Когато е „един“ от тях – мъжете! Когато пием, ядем или се забавляваме като тях или почти – все пак, дами сме. Никой няма да ви съди ако си поръчате нещо друго от зелена салата, която не смеете да овкусите под предтекст, че в олиото има много калории…

#9 – Когато не се взима на сериозно. Звучи клише, но животът е твърде кратък, за да пропиляваме дните си анализирайки, премисляйки или преосмисляйки дадени ситуации, които не изискват толкова задълбочена мисъл или не подлежат на нашия контрол. Бъдете спокойни и ако отвътре ви кара да разпуснете косите си и да ходите на пръсти по бордюра – в негово присъствие – направете го.

#10 – Когато не носи грим или ако се гримира, то грима й е (почти) незабележим. Веднъж един познат ни призна, какво майка му го е посъветвала да забелязва първо в едно момиче – и това са – поведението й на маса и начинът по който подчертава естествената си красота.