Как да спечелиш сърцето на мъжа Близнаци

Този знак от зодиака вероятно представлява най-голямото предизвикателство за всяка жена. И най-голямата награда.

Не е лесно да спечелите и задържите най-големите чаровници и съблазнители в зодиака – Близнаците. Но все пак, ако успеете, гарантирано ще имате интензивна връзка, която никога няма да бъде скучна.

ЛЮБОВ

Когато мъжът Близнаци се влюбва, рядко може да се предвиди колко дълго ще продължи неговото влечение. Той се нуждае от промяна, която постоянно да го вълнува и изненадва. Отдава изцяло емоциите си, обича да прави планове за общото бъдеще с любимата му жена

Мъжът Близнаци се нуждае от спонтанност в любовта. Изключително нежен е, забавен, но често и с променливо настроение. Може много да даде във връзката си, но също толкова много и очаква. Обича да флиртува, но ако наистина цени партньорката си, не би стигнал до изневяра.

Четете още;

5 причини защо мъжете Близнаци се провалят във връзките си

Въпреки това, не е голям романтик, защото понякога изпитва сериозни трудности да разбере и да изрази пълноценно своите емоции. Когато е млад, при него винаги разумът е предимство, но в по-зрелите си години, се учи да бъде емоционално открит и да показва привързаност към желаната личност. Въпреки това, дори тогава не може да се откаже от флирт, което изцяло отговаря на желанието му за комуникация и разнообразие.

Брак

Отношението към брака на мъжете Близнаци е свободно, леко и творческо. На всяка възраст мъжът Близнаци се опитва да запази свободни отношенията в брака. Той не се отнася към тези мъже, които предпочитат да си останат вкъщи. Животът ви, с мъж Близнаци, никога няма да бъде скучен, защото ще бъде пълен с изненади. Ако допуснете този мъж в живота си и в сърцето си, ежедневието ви ще се промени веднъж завинаги.

В брака мъжът Близнаци също е двойствен, както и във всеки друг аспект на живота. Той ще ви бъде верен дотогава, докато съществува интелектуално разбиране и общи теми на разговор. Въпреки това, мъжът Близнаци няма да пропусне шанса да си хване любовница, ако се появи остроумна и лека за общуване дама. Самите Близнаци не са ревниви.

Секс

Той не е взискателен и не е страстен. Него повече го привлича идеята, отколкото самото действие, не удоволствието от секса, а това как той чувства и възприема случващото се. Сексът за мъжа Близнаци – това е начин на живот. Той използва сексапила си, за да получи това, което иска. Сексът за такъв човек не означава безусловна обич.

Мъжът Близнаци цени добрия секс, защото играе много важна роля в отношенията. Той предпочита да прави секс на светло, заобиколен от огледала, за да наблюдава отражението на случващото се от всички страни.

Четете още:

5 причини жените от зодия Близнаци да се провалят във връзките си

На мъжа Близнаци му е все едно къде ще прави секс и е в състояние да склони всяка жена да си легне с него. Но като любовник не е толкова добър, тъй като се стреми повече да задоволи себе си или своето любопитство, отколкото своята партньорка.

Идеалната жена

Жената в представите на мъжа Близнаци е равностойна и интелигентна, с която би било интересно да общува на всякакви теми и весело да си прекарва свободното време. В същото време, тя не трябва да бъде обременена с домакинска работа или да прилича на винаги заета „бизнес-дама“.

Тя не трябва да ограничава неговата свобода, да го ревнува и да му стоварва многобройни отговорности. Мъжът Близнаци иска тя да е малко зависима, надеждна и непредвидима в същото време. Той обича, когато една жена има много дрехи, често променя имиджа и прическата си.