Как да спечелиш сърцето на мъжа Дева

Мъжът Дева е доста взискателен по отношение на любовта, така че поздравления, че Ви е дал шанс! Той внимателно преценява когато избира половинка. Неговият идеал за жена е Одри Хепбърн – претенциозна, координирана и добре изглеждаща.

ЛЮБОВ

Когато мъжете от тази зодия се влюбват, те често си задават въпроси относно това, което в действителност изпитват към партньорката си. Като непостоянен знак, Девите бързо разбират, че това не е било любов, а мимолетно увлечение.

На моменти са твърде несигурни в емоциите си. Въпреки че са лоялни към приятелите си, на мъжете Деви им трябва повече време, за да намерят истинската любов и връзка, която ще им донесе търсеното в любовта.

Брак

Когато реши да се жени, това начинание му се отдава както и останалите – перфектно. Към създаването на семейство подхожда много сериозно и отговорно. Той винаги ще се прибира навреме у дома, ще ви помага да се справите със сметките, ще ви помага и в отглеждането на децата. Мъжът Дева вярва в моралните принципи и старомодните семейни ценности.

Той не се стреми да бъде глава на семейството, но да стои и под чехъл, също няма да стане. Типичните мъже Деви не обичат семейните сцени и полагат много усилия, за да изгладят зараждащата се семейна буря. В брака Мъжът Дева е верен и много държи на семейните връзки, но когато неговото чувство за порядъчност и приличие е засегнато, нищо няма да го спре хладнокръвно да прекъсне отношенията

Секс

Сексуалния живот с мъж Дева е изпълнен с радост. Той обича секса, понякога може да изглежда обсебен от идеята за секс, но това е просто перчене. Своите познания обикновено черпи от литературата и това което научи от книгите, смело го прилага на практика. Знаейки как да възбуди една жена, той провокира желаната еротична реакция. Напористата жена винаги ще може да получи от него това, което поиска.

От любовника Дева рядко някой се оплаква. Готов да се жертва, мъжът Дева ще направи всичко, за да достави удоволствие на партньорката си. Отнасяйте се добре към този мъж и тогава той ще се отнася още по-добре към вас и всяка нощ с него може да се превърне в празник. Някои мъже Дева се увличат по секса в Интернет. Важна роля за мъжа Дева играе чистоплътността и спазването на хигиенни правила.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Идеалната жена

Ако сте се влюбили в мъж Дева, развивайте своя интелект. Той не понася безотговорност, неорганизираност, невежеството, глупостта, вулгарността и пошлостта. Мъжът Дева се нуждае от жена чиста и телом и духом, добре облечена, но не стигаща до крайности в модата. Той високо цени искреността и умереността във всичко, от харченето на пари до проявата на чувства.

Мъжът Дева се опитва да избере дама, която прилича на него – дисциплинирана и не твърде капризна в ежедневието. Бъдете много внимателни в своите думите и дела, по-често го хвалете, тогава този мъж ще разцъфне пред очите ви. Каквото и да направи, не се опитвате да го критикувате. Не забравяйте, че Мъжът Дева не е създаден, за да слуша критичен анализ по отношение на себе си, този анализ, който той прилага по отношение на другите хора.