Как да спечелиш сърцето на мъжа Козирог

Имате си работа с мъж Козирог? Бъдете внимателни, тъй като представителите на тази зодия могат да бъдат недоверчиви, надменни и лишени от въображение.

Любов

Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви. Те дори не са груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си. Това всъщност е един от най-добрите знаци в целия зодиак. Ако се чудите на кого да прехвърлите цялата отговорност – това е мъжът Козирог.  Кой може да се захване с най-неприятната работа от целия колектив. Козирогът!

В любовта Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Те допускат до себе си много ограничено количество хора. Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност. Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.

Брак

Мъжът Козирог не се сближава лесно, той дълго избира, за да не се наложи да се разочарова. Това е най-целеустременият и сериозен тип в целия зодиак. Към всяко решение в живота се отнася много отговорно, предварително претегля и обмисля всичко за години напред. И бракът не е изключение. Ако мъжът Козирог не е готов за сериозна връзка, няма варианти, нито женски хитрости, които да го накарат да се ожени за вас.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Козирог се провалят във връзките си

Но когато вземе решение и изборът e направен, той ще се постарае колкото е възможно по-здраво да привърже към себе си своята партньорката. Един баща Козирог винаги изисква уважение и послушание, а в замяна се отплаща с привързаност и всеотдайност. Той често е твърде строг, защото се страхува да не развали детето си.

Секс

Мъжът Козирог цени физическото удоволствие, но копнее за нещо повече. Той планира своето сексуално поведение по същия начин, както и живота си. Неговата жена трябва да се научи да го възбужда и да го изненадва приятно.

Четете още:

5 причини жените от зодия Козирог да се провалят във връзките си

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Според него, секс се прави в комфортна обстановка – на удобно легло или на дебел килим пред камината. Необходима е мека светлина, тиха музика, а понякога – питие. Дайте му да разбере, че изпитвате удоволствие, правейки любов с него. Това ще го накара да действа още по-успешно.

Идеалната жена

Стремейки се винаги към съвършенство, мъжът, роден под знака Козирог, избира много внимателно своята жена. Той се нуждае от съпруга, която ще бъде добра майка, тя трябва да готви добре и да е добра домакиня. Желателно е да е интелигентна и добре възпитана. На последно място стои красотата и физическа съвместимост. Мъжът Козирог се нуждае от нежност, разбиране, емоционален комфорт и интимност.

Той предпочита меки и интуитивно възприемчиви жени с лек характер, които биха разбирали неговите проблеми без думи. Мъжът Козирог обича да ценят мнението му и да искат от него съвети. Тъй като се стреми във всичко да бъде перфектен, намирайки идеалната партньорка, той ѝ се отдава с цялото си сърце. Не би се свързал с „бизнес дама“, прекарваща ден и нощ в работа, за него е важно, съпругата му да е истинска домакиня.