Как да спечелиш сърцето на мъжа Овен

Страстен и смел, той държи да направи първата крачка(този мъж иска да е пръв във всичко!). Управляван от Марс, богът на войната, Овенът харесва тръпката от преследването.

ЛЮБОВ

Някои мъже Овен имат репутация на „лоши момчета“, но обикновено тя е съпроводена от огромна доза чар, което действа подлудяващо на жените. Когато мъжът Овен се влюби, той не се залъгва с илюзии – за него всичко е толкова истинско, колкото му показва действителността.

Мъжете с тази огнена зодия обичат предизвикателствата, така че вие може да се правите на недостъпни. Но само до момента, в който наближите границата на позволеното. Прекалената недостъпност не е по нрава на мъжа Овен.

Типичният мъж Овен е енергичен, темпераментен и много ентусиазиран. Когато той е влюбен, очаква да му отвърнете със същото, дори в още по-големи количества. Този човек ще ви засипва с вниманието си и ще ви преследва сякаш сте последната жена на планетата. Всъщност в даден момент за него вие наистина сте последната жена на планетата. Поне до следващия интересен обект, който Овенът срещне по пътя си.

Подхождайте с доза мистериозност към мъжа Овен. Той има нужда от нещо неясно, което да провокира фантазиите му. Не позволявайте да бъдете като изцяло прочетена книга за партньор с тази огнена зодия.

БРАК

Мъжът Овен може да бъде жесток, но се надява, че вие ще можете да му простите. Той винаги доминира вкъщи или ви напуска – не търпи никакви забележки по свой адрес. За него е важно да държи „кесията с парите“ в ръцете си. Той трябва да се разпорежда с всичко, но не е алчен. Към децата мъжът Овен се отнася добре, за такъв баща можеш само да си мечтаеш.

Поддържайте неговата независимост, но се старайте тактично да обуздаете неговата импулсивност. Не е в природата му да се подчинява, не унищожавайте това мъжко качеството, но и не губете своята индивидуалност. Вашите постижения не трябва да засенчват неговите успехи!

СЕКС

В сексът той отново бърза. Не обича да губи време в предварителна игра и няма търпение за същинската част. Въпреки това, те обичат да експериментират, а в леглото са енергични и издръжливи.

Той обича да въплъщава фантазиите си, така че не се учудвайте, ако ви предложи нещо нетипично. Още след първата ви вечер заедно, вие несъмнено ще сте разбрали едно – той е лидерът и този факт не се подлага на съмнение. Никога няма да приеме ролята на пасивен партньор, защото тази поза е обидна за неговата мъжественост. Той е изследовател, но ако нещо не му е по вкуса под завивките, става раздразнителен.

Достатъчно разкрепостен е по отношение на позите, но това зависи и от възрастта му. Лошото е, че една малка сексуална несполучливост, дори една дума може да предизвика срив, защото Овенът е твърде честолюбив. Тогава може да стане и агресивен.

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА

На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат, дори може да доведе до отвращение и пълна загуба на интерес. Овенът ще оцени красотата ви по достойнства, а ако успеете да грабнете интересът му, бъдете сигурна, че той ще воюва за вашето сърце.