Как да спечелиш сърцето на мъжа Рак

Представителите на зодия Рак са сложни личности, крехки, непредсказуеми и темпераментни. Те се нуждаят от постоянна подкрепа и насърчение – повече от всички други астрологични знаци. Мъжете Рак изпитват нужда да се чувстват необходими. Дори когато всичките им нужди са задоволени обаче, те отново могат да бъдат раздразнителни.

ЛЮБОВ

Той няма да бъде директен с вас – ще подхожда бавно и внимателно. Обикновено мъжете Рак са много романтични и закачливи, те ухажват жените и се опитват да спечелят сърцата им с пищни подаръци и внимание. Причината, заради която мъжът Рак рядко бива директен е, защото той има таен страх да не бъде отхвърлен. Ето защо в много случаи жените трябва да вземат инициативата и да покажат на мъжете Рак, че се интересуват от тях.

Раците се влюбват лесно и превръщат своята любима в целия си свят. Веднъж, след като мъжът с тази зодия разбере, че сте „негова“, той може да стане доста ревнив и да започне да се държи собственически. Това е така, тъй като той е притеснен да не ви загуби и това да смаже духа му. Мъжете Рак са най-лоялните от всички зодии, те просто имат нужда да бъдат верни и да са с един и същи човек.

Представителите на този зодиакален знак се привързват към своята половинка, макар невинаги да показват своите чувства. Такива обаче със сигурност има, просто те стоят под тяхната черупка. Внимавайте, защото мъжът Рак се обижда лесно и може да го засегнете дори с някоя шега. В случай, че сте от жените, които искат да бъдат обгрижвани и закриляни, значи мъжът Рак е точно за вас. Той е чувствителен, романтичен, предан и грижовен.

Брак

Бракът с мъж Рак ще бъде щастлив, защото той успява достатъчно да се находи преди сватбата. Бракът за него е свещен и той никога няма да направи нещо, което би могло да развали семейното щастие, вярва в брака за цял живот. Мъжът Рак има отговорно отношение към семейния живот и подхожда много внимателно преди да се осмели да предприеме сериозна стъпка.

Животът с него е приятен и лек, а любовта с годините става само по-силна. Можем да кажем, че женейки се мъжът Рак живее в името и заради семейството. Той е много привързан, трудно и болезнено преживява разрива на отношенията и изневярата. Рядко ще тръгне да изневерява, ако това се случи, то ще е само, за да си отмъсти.

Секс

Любовта и секса вървят ръка за ръка. Стремежът да постигне съвършенство обхваща и сексуалната сфера. Мъжът Рак е разбиращ и отзивчив любовник. Сексът с него е толкова приятен и изискан, че е невъзможно да не му отговорите.

Но не очаквайте от него бурен и страстен секс, в леглото той обикновено не е много активен и не се отличава с голямо въображение. Възможно най-често му говорете за вашата безгранична любов, това му е необходимо като въздух. Емоционалната привързаност за него означава много повече от самия физиологичен процес.

Идеалната жена

Запознавайки се с мъж Рак избягвайте грубостта и вулгарността. Той цени верността, надеждността, безкористността, любовта към децата. Неговата приятелка трябва да бъде млада, красива, добре поддържана. Студена, егоистична, сдържаща своите чувства девойка никога няма да получи разположението му.

Мъжът Рак изисква от партньорката си повече, отколкото той може да ѝ даде, предпочита да се грижи за него. Привличат го силните, уверени в себе си и мъдри жени. Често мъжът Рак търси не само спътник в живота, а най-вече майка на своите деца. Ето защо, ако не обичате деца, отношенията ви с мъж Рак може да се развиват доста проблематично.