Как да спечелиш сърцето на мъжа Риби

„Във плаването на живота

има момент на прилив,

който – щом го хванем – понася ни към слава,

а – пропуснат – оставя ни за цял живот със кил,

заседнал в плитчини и злополуки.“

Уилям Шекспир

Готова сте да се хвърлите дори в огъня за мъжа на мечтите си? И неговият слънчев знак е Риби? Тогава, мила моя, препишете си прилежно тези стихове и ги залепете на огледалото си, за да ги виждате всеки ден. Те ще се окажат съдбоносни за бъдещето ви.

Мъжът Риби е страстен, емоционален, впечатлителен, променлив и нестабилен. Той е изключително чувствителен към обкръжението си, има дарбата да привлича хората. Той е много сензитивен, често вижда околните не такива, каквито са, а такива, каквито той би искал да ги види.

Любов

Когато става въпрос за любов и романтика, мъжът Риби не може да задържи своите емоции. В момента, в който се влюбва, той изразява силно чувствата си, истински ураган от емоции и любов. Мъжът Риби винаги се стреми да бъде с правилния човек в любовта, особено когато се касае за сериозни връзки.

Внимателно избира любовниците си и рядко би се влюбил в грешната жена. В една връзка обикновено дава повече, отколкото получава и винаги поставя нуждите на партньорката си пред своите.

Той е партньор, който трудно ще искате да пуснете. Състрадателен, грижовен, често поднасящ приятни романтични изненади на любимата си. Признателен към това, което половинката прави за него, верен и лоялен в любовта си.

Брак

Бракът за мъжа Риби е решителна стъпка в живота и често той не е готов да я направи. Но, след като попадне в „мрежата“, в брака той става смирен, бързо свиква с положението си и силно се привързва към жена си. От мъжа Риби може да излезе прекрасен съпруг, много верен и предан, на който да разчитате и в радост, и в тъга.

В негово лице ще имате приятел, партньор, член на семейството, който ще направи живота ви специален. Мъжът Риби е способен на големи жертви в името на семейството си и жената, която обича. Изневяра никога няма да ви прости, той ще си тръгне от вас, без колебание. За децата, бащата Риби ще бъде като жива книга с приказки, с него ще им бъде много забавно.

Секс

Мъжът Риби е сексуален, еротичен, чувствен, но бързо се уморява. Ето защо, в леглото не е много активен, предпочита да остане пасивен и да бъде ръководен. Секс в неудобна обстановка, набързо – не е в негов стил. Той се нуждае от комфорт и съответната атмосфера. Сексът за него е нещо много интимно, съдържа в себе си целия свят. Доста често мъжете Риби предпочитат групов секс.

Най-добрата партньорка за един мъж Риби е тази, която съумее да осъществи неговите фантазии. Безразличен към сексуалните ограничения, той иска опитен партньор. Мъжът Риби обича, когато жената бавно го съблича с възхищение. Фонова музика, романтична обстановка са важни компоненти на успешната интимна среща.

Дълбоко в себе си, той не е много уверен в своите мъжки качества, така че не иска да носи отговорност за пълното удовлетворение на партньорката си. Тантрическият секс, който учи хората да удължават удоволствието си и в който партньорите се отварят един за друг, е желан от мъжете, родени под знака на Риби.

Идеалната жена

Мъжът Риби се нуждае от някой по-рационален и трезв в действията си, отколкото е самият той. Важно е партньорката му да разбира неговите възгледи за живота. От голямо значение за мъжа Риби е дали околните ще приемат неговото момиче (съпруга) или не.

В една връзка най-важна за него е взаимната подкрепа – той обича да се грижи за жената, която обича, но също така в отговор иска да получи не по-малко грижи и обич. Ако се разбирате интуитивно помежду си – това е вече залог за успешни отношения с мъж Риби.