Как да спечелиш сърцето на мъжа Скорпион

Те са ангели и демони, грешници и праведници. Представителите на зодия Скорпион са известни с митичната си сдържаност и влечение към окултното. Но освен това, те са и с изключително магнетичен характер, който няма да ви остави безразлични.

ЛЮБОВ

Той е по-различен от представителите на всички други зодии. Една от неговите отличителни черти е, че излъчва мъжественост и сексуална сила. Трябва да знаете, че мъжът Скорпион лесно може да бъде съблазнен и без проблем може да прекарате нощта заедно, но много по-трудно е да започнете истинска връзка с него. Обикновено той е много чувствителен и самотен, но никога няма да сподели това с някоя жена.

Ако искате да имате някакви успешни отношения с мъж Скорпион, в никакъв случай не се опитвайте да го водите – той няма да ви го прости. Той ще бъде ревнив и ще се държи собственически, и никога няма да позволи да го контролирате. Може да се каже също така, че мъжете с тази зодия са малко мрачни и техните настроения се променят бързо. Ако се нуждаете от силен мъж, който да ви защитава – значи определено сте се насочили в правилната посока.

Брак

За мъжете Скорпиони са много важни приятелите, но на първо място е семейството. Той винаги мисли за бъдещето, дребните интрижки не са му присъщи. Главното за него е да намери подходящ партньор, човек, който ще направи живота му смислен и ще гъделичка честолюбието му. Ако някой не му харесва, той просто ще престане да се среща с него. Неговите мисли винаги са изписани на лицето му.

Ако се ожени, това е за цял живот. Ако живее с една жена в продължение на няколко години и не ѝ предлага брак, значи трябва сериозно да се поговори с него. Очевидно, той не подхожда отговорно към тази връзка. Когато осъзнае сериозността на своите намерения задължително ще поиска да оформи официално отношенията си с жената, която обича. Той никога не се жени, за да кръшка на страни. Бракът за мъжа Скорпион е свещен и ще може да разчитате напълно на него.

Секс

Мъжът Скорпион е великолепен любовник. Той е едно емоционално и физическо изживяване, изпълнено със страст и интензивност. Мъжът Скорпион е невероятно издръжлив и с него може да продължите да се забавлявате в леглото цяла нощ.

С представител на тази зодия ще ви бъде най-лесно да изпълните някоя своя сексуална фантазия – но не му казвайте нещо просто така, освен ако не сте сигурни, че искате да го направите. Повечето Скорпиони са директни и изглеждат експерти в нещата, които правят. Те продължават да съблазняват жената, дори когато сексът вече се случва.

Идеалната жена

Често мъжът Скорпион предявява завишени изисквания към своята любима. Ако решите да споделите съдбата си с мъж Скорпион, трябва да сте наясно, че господстващите позиции ще принадлежат именно на него. Трябва да му позволите да бъде лидер във вашата връзка. Той не харесва жени, които са по-силни от него.

Така че, постарайте се да направите така, че главата на семейството да бъде той, макар че в действителност всичко ще ръководите вие. Направете го щастлив и този мъж ще направи всичко за вас. Брак или отношения без секс за него не съществуват. Само една смела жена ще дръзне да полети с орел, без да се страхува, че ще падне.