Как да спечелиш сърцето на мъжа Стрелец

Няма как да не го забележите, защото той е природно чаровен. Мъжът Стрелец – един интересен персонаж, който е човек от настоящето. Неговата мисъл е ясна, логична, с подход към всяка ситуация.

ЛЮБОВ

Той обича тръпката от преследването, като не е изключено да се занимава и с други жени, докато все още сте в началото на своя флирт. Мъжът Стрелец е напълно искрен, когато казва, че ви харесва, но същото важи, когато го казва и на други дами. Той не е претенциозен или романтичен, но е склонен да привлича жените, които също като него обичат тръпката от преследването.

За да спечелите мъж Стрелец, не правете грешката да го ангажирате емоционално с разговори за бъдещето, например. Той е идеален за жените, които все още не желаят да се обвързват сериозно или пък имат страх от дълготрайни любовни взаимоотношения.

Брак

Един мъж Стрелец е невъзможно да го влюбите или ожените за себе си. Той избира сам. Ако искате да го спечелите, трябва да проявите голямо търпение и изобретателност. Показател за встъпване в брак е сериозността и зрелостта на мъжа Стрелец. Той се решава на него, когато вече е зрял мъж, ценящ стабилните и дълготрайни отношения. Не се опитвайте да привържете мъжът Стрелец към дома, в противен случай той ще бяга от вас.

Предложете му подкрепа, не го смятайте за своя собственост, когато брачният договор е подписан, и си е пренесъл вещите. Той обича да живее във въображаем свят и ако успеете да създадете подходящата домашна атмосфера, бракът ви ще бъде щастлив. Мъжът Стрелец смята, че дома – това е мястото, където може да се отбие за малко, когато е време да се преоблече или да вземе душ.

Секс

Когато контактува с една жена, нейната младост, красота и чар напълно го завладяват, доставяйки му разнообразни чувствени усещания, на които той се наслаждава интензивно. Мъжът Стрелец води активен сексуален живот и няма нищо чудно ако по едно и същото време се среща с няколко жени. Проблемът е в това, че той не лъже, не играе и не мами, а изразява това, което чувства в дадения момент.

Срещите за една нощ не го плашат, но за по-сериозна връзка мъжът Стрелец иска да има партньорка, на която може да се довери напълно. Сексът играе много важна роля за него. Обичан, той е готов да даде много. Само не играйте игрички и не използвате сексуалните отношения като оръжие. Това няма да му хареса и най-вероятно ще си събере багажа и ще си тръгне.

Идеалната жена

Самият мъж Стрелец често не е в състояние да опише каква е тя – жената на неговите мечти. Съществува само образ на тайнствена непозната. Въпреки това, веднага може да се каже, че тази дама е без комплекси, любознателна е, общителна и с чувство за хумор. Скучни, ограничени, ревниви и подозрителни особи веднага ще отвратят мъжа Стрелец.

Ако обичате да експериментирате, да изследвате нещо и да пътувате, напълно ще се впишете в представите на мъжа Стрелец за идеала. Той обръща внимание на физическата привлекателност, но най-вече го привлича интелекта. Като правило, той избира жена от неговия приятелски кръг.

Често обръща много повече внимание на умението на жената да поддържа интелигентен разговор, отколкото на сексуалността и домакинските ѝ умения. Разглежда жената повече като приятел, а не като стопанка на дома му и майка на децата му. За него е много важно, съпругата му да споделя неговите интереси и убеждения, и да намира лесно общ език с неговите приятели. Непосредственост – това е ключът към сърцето му.