Как да спечелиш сърцето на мъжа Телец

Мъжът Телец не обича да прибързва и търпеливо чака любовта да дойде в неговия живот. Той е управляван от Венера, богинята на любовта и оценява всяка форма на красотата – красиви лица, изкуство, музика.

Подобно на бика, който атакува матадора с високо вдигната глава и разширени ноздри, един мъж зодия Телец е способен да отговори на всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя му с гордост и решителност. Той е въплъщение на упоритост, решителност и сила. Той има буен нрав и няма да се поколебае да го разгърне.

ЛЮБОВ

Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. И няма нищо случайно… Телците си имат своите трикове, макар и да не ги осъзнават. Те са ТРУДНИ! Много трудни за „превземане“.

Премислят всичко по 100 пъти, за да са сигурни, че никой няма да разбие сърцето им. Няма да ви допуснат лесно до себе си, а вие трябва да положите усилия, сякаш завземате крепост.

Четете още:

5 причини защо мъжете от зодия Телец се провалят във връзките си

Телецът умее да обгражда с внимание любимия човек, специалист е по романтични жестове и ще се бори за вас, докато ви спечели, ако случаят е такъв. И след това ще продължи да ви обича по същия начин. Изненадите им край нямат. Те са мечтатели и за това правят всичко с любов и внимание, влагат сърцето си във всичко, което правят.

БРАК

Ще е нужно много време, за да му станем съпруга или просто жена. Мъжът Телец дълго време ще се вглежда внимателно в нас. Той не бърза, бракът е сериозна стъпка, която ще промени целия му живот. От брака си очаква комфорт, стабилност и грижи. Женейки се, мъжът Телец остава верен. В края на краищата той е избирал много внимателно и е избрал именно тази, която му е нужна.

Щедро се отнася към капризите на жена си, позволява ѝ да се поглези, не ѝ отказва скъпи неща, парфюми и други дреболии, важни за жените. Вкъщи е мързелив, не бива да му се караме за това. Не обича да го подканят и пришпорват. Телецът предпочита големи компании от приятели, той е рядко гостоприемен. В неговия дом трябва да бъде спокойно, уютно, тихо.

Четете още:

5 причини жените от зодия Телец да се провалят във връзките

Мъжът Телец изключително рядко се развежда. Дори когато семейният живот не върви, той не бърза да се развежда. Мъжът Телец дълго и трудно преживява развода и още по-дълго търси нова приятелка. Възможно е бракът с Телец да бъде малко скучен, по-скоро доста еднообразен, защото мъжът Телец рядко променя навиците си.

СЕКС 

Той не е от най-темпераментните любовници, но е търпелив, силен и нежен. За такъв чувствителен човек са много важни ласките и докосването. Той знае как да подходи към всяка жена. В секса мъжът Телец иска да получи най-доброто. Той е ненаситен и обича да доминира. В секса, както и в живота, е задълбочен и не прибързва.

Мъжът Телец няма да се откаже от експерименти в спалнята обаче. Правенето на любов за него е изкуство, той се гордее, че е доставил удоволствие. Ако нашият партньор е Телец, просто трябва да се отпуснем и да се забавляваме заедно. Отношения без секс мъжът Телец приема трудно.

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА 

Тъй като мъжът Телец е практичен и задълбочен, естествено подхожда сериозно, практично и задълбочено и към избора на партньорка в живота. Избира дълго и се опитва да съчетае в жената качества на идеална любовница и отлична домакиня. Значителна роля играе сексуалността на неговата партньорка.

За него е важно да има и духовна, и сексуална връзка. Интересуват го момичета със златно сърце, добри, верни, нежни, спокойни и благородни. В същото време неговата партньорка не трябва да бъде прекалено пасивна, защото мъжът Телец не е твърде енергичен.