Как да спечелиш сърцето на мъжа Везни

Мъжът Везни винаги се стреми към прекрасното. Той има хубав вкус, цени изисканото и красивото. За него жената е произведение на изкуството, на което иска да се любува. До момента, в който не му писне. А може да му стане скучна много бързо: чаровният представител на тази зодия често е заобиколен от жени и винаги има избор. Затова ако си мечтаеш не само за главозамайващ романс, а и за сериозна връзка, ще трябва малко да се постараеш.

ЛЮБОВ

Любовта е върховен израз на емоция за мъжа, роден под знака на зодия Везни. Той винаги може да намери перфектната хармония и въпреки неговата склонност към непостоянство, когато е влюбен, той няма да играе игри. В спалнята е щедър любовник.

Мъжете родени под този зодиакален знак са едни от най-големите романтици в зодиака. Ако можеха да върнат времето назад, биха се представили като храбри рицари, които спасяват красива девойка в беда. Но в реалния свят, мъжът Везни е галантен, джентълмен и се опитва по всякакъв начин да угоди на половинката си. Това го прави желан партньор за дамите.

Брак

Всички мъже Везни гледат на брака сериозно. Обаче не забравяйте, че той е най-галантният кавалер, способен да завърти главата на всяко момиче. Мъжът Везни винаги има много приятелки и това може постоянно да разстройва неговата законна съпруга. Встъпвайки в брак, мъжът Везни очаква от тази връзка хармония за душата и тялото, защита, комфорт, и взаимна подкрепа.

В действителност обаче, създаването на семейство се разглежда от Везните като мярка за успех в живота, а самият факт, сключване на брак е много важен за самочувствието на мъжа Везни. Той търси перфектната партньорка в живота. За него е много важно как се поддържа дома. Самият той може да не бъде много акуратен, но смята, че вие сте длъжни да правите всичко вместо него.

Ако не се чувства комфортно у дома, мъжът Везни страда ужасно и разваля живота и на другите. Освен това се подгответе за факта, че неговият дом ще бъде център на гостоприемство по всяко време на денонощието. Везните са най-добрите бащи сред знаците на зодиака. Децата получават от него много внимание, той винаги им обяснява защо ги наказва.

Секс

Мъжът Везни е специалист в любовната игра. По принцип той обича да прави любов с нежност. Сексът за него не се ограничава само до леглото в спалнята. Той се стреми да достави удоволствие и е готов за всичко. За него е много важна удобната и комфортна обстановка. Той е особено загрижен за това дали изпитвате оргазъм.

Мъжът Везни се нуждае от пълното внимание на партньорката си.Бъдете готови да изпълните всяка негова фантазия – бъдете му съветник, поет, масажист, и разбира се, любовница. Той не е от най-верните любовници, не вижда нищо лошо да поддържа няколко връзки едновременно. С удоволствие може да наблюдава как правят любов други двойки, които не е задължително да са от различен пол. Въпреки това, ако наистина ви обича – може да бъдете спокойни, той няма да ви изневерява.

Идеалната жена

Мъжът Везни търси специална жена, единствена в цял свят. Той предпочита да е красива и се надява неземно същество да плени сърцето му. Мъжът Везни не иска да има до себе си обикновена жена, която ще го извади от света на мечтите, където не съществуват проблеми, и ще го потопи в реалния свят, където ще трябва да плаща сметки, и където постоянно врещят деца.

Жените, които очакват от него насоки и инициативи, не са му интересни. Но инициативна и предприемчива дама, му е необходима. Разбира се, тя трябва да бъде сексуална, чувствена и романтична. Задължително трябва да създаде в дома уют и комфорт, но не трябва да се превръща в домакиня с вечни проблеми. Ако той ви избере, ще имате всички основания да се гордеете с него.