Как да спечелиш сърцето на мъжът от зодия Лъв

Властен, могъщ и очарователен. Едва ли има жена, която да не е била влюбена в представителен на тази зодия. Мъжът от зодия Лъв е желан партньор, той е  красив, елегантен и изключително взискателен. Не е лесно да завладеете сърцето му, а да  му наденете брачната халка може да се окаже още по-трудна задача.

Мъжът Лъв в Любовта

Лъвът в любовта по-скоро се държи като баща, отколкото като партньор. Не бърза да встъпва в брак, доста е предпазлив и се влюбва, когато мисли, че е удобно, т.е. когато партньорът ще задоволи всичките му прищевки и изисквания. Обикновено, той изисква партньор, с когото да се издигне в обществото, да заеме по-висока позиция или да му придаде блясък в обществото. Ако не може да постигне тази своя цел с избраницата си, намира друга партньорка, с която ще постигне сигурност в жизнения път.

Мъжът лъв не доказва любовта си, не целува ръцете и да не прави комплименти. Когато е влюбен редовно подарява скъпи подаръци, често скъпоценни бижута и цветя. В брака е сериозен, не обръща внимание на слуховете и на нещата, за които мисли, че хората вършат от завист. Либерален е в любовта, но държи на верността и принципите. Като партньор, мъжът лъв е грижовен, но мисли и преценя всички обстоятелства, когато планира решение за прекратяване на връзката. Той е главата в къщата и от децата си изисква безусловно да спазват неговите правила

Живее конвенционален живот и стабилността в живота му носи щастие. Мъжът лъв често е по-консервативно настроен и трудно приема съвременните либерални отношения. Често подиграва различните и твърдо защитава своите възгледи. В спалнята обича игрите и не му харесва да претупва нещата. Обича да надценява своите възможности и да се хвали с приятелства от висшите кръгове, които са готови винаги да му помогнат, а всичко това го кара да се държи снобски.

Мъжът Лъв в Брака

Ако един мъж Лъв реши да се ожени за вас, това означава, че той наистина ви обича, но на първо място винаги ще стоят собствените му интереси и потребности. Бракът се възприема от него като голяма саможертва. В много отношения бракът ще зависи от неговата възраст и степента на психологическа зрялост.

След като се ожени по любов мъжът Лъв ще бъде добър и нежен с вас при условие, че всичко се върти около него. Той ще ви повтаря, колко сте прекрасна, ще ви позволи да се разпореждате с парите си, и това което е най-изненадващо, че той ще ви бъде верен, въпреки романтичната си природа. Умението му да бъде непредсказуем и различен ще внася нещо ново в отношенията и бракът няма да се превърне в навик. Мъжът Лъв не е ревнив, той е собственик. Много трудно понася раздялата.

Мъжът Лъв в Секса

Мъжът Лъв иска да покаже, че той е изключителен във всичко, а в секса – особено. Той е от типа вечен плейбой. От него може да се получи великолепен и постоянен любовник. За мъжа Лъв е много важно повече жени да узнаят колко е невероятен. Той страстно обича секса и му се наслаждава напълно, прекрасно осъзнава, че сексуалното сливане – не е само физически контакт.

Мъжът Лъв отделя много малко внимание на любовната игра, интересува се само от собствените си сексуални потребности. Той е изключително издръжлив и неуморен в любовните занимания. Не бъдете сдържани и свенливи, мъжът Лъв обича жената да демонстрира своето удоволствие от секса. Отношения без секс много бързо му доскучават.

Идеалната жена за него

Мъжът Лъв се възхищава на красиви жени, не обича, когато те разговарят високо и се обличат предизвикателно. Винаги трябва да бъдете изпълнени с желание и да сте способни на много, защото той винаги е готов за това. Трябва да му принадлежите и телом и духом. В обществото трябва да изглеждате като кралица, ако е по друг начин, едва ли ще се получи нещо с този мъж.

Трябва да си знаете цената и да притежавате ярко изразена индивидуалност. И не се опитвайте да успеете в кариерата си, той е вашата кариера. Той търси умна и надеждна спътница в живота, ориентирана към създаване на здраво семейство. Дайте му определена свобода и пространство, имайте свой собствен път в живота, предизвиквайте възхищение в околните, обръщайте му повече внимание и тогава той ще остане с вас завинаги, защото за такава е мечтал цял живот.