Как да спечелиш сърцето на мъжът от зодия Лъв

Властен, могъщ и очарователен. Едва ли има жена, която да не е била влюбена в представителен на тази зодия. Мъжът от зодия Лъв е желан партньор, той е  красив, елегантен и изключително взискателен. Не е лесно да завладеете сърцето му, а да  му наденете брачната халка може да се окаже още по-трудна задача.

Мъжът Лъв в Любовта

Лъвът в любовта по-скоро се държи като баща, отколкото като партньор. Не бърза да встъпва в брак, доста е предпазлив и се влюбва, когато мисли, че е удобно, т.е. когато партньорът ще задоволи всичките му прищевки и изисквания. Обикновено, той изисква партньор, с когото да се издигне в обществото, да заеме по-висока позиция или да му придаде блясък в обществото. Ако не може да постигне тази своя цел с избраницата си, намира друга партньорка, с която ще постигне сигурност в жизнения път.

Мъжът лъв не доказва любовта си, не целува ръцете и да не прави комплименти. Когато е влюбен редовно подарява скъпи подаръци, често скъпоценни бижута и цветя. В брака е сериозен, не обръща внимание на слуховете и на нещата, за които мисли, че хората вършат от завист. Либерален е в любовта, но държи на верността и принципите. Като партньор, мъжът лъв е грижовен, но мисли и преценя всички обстоятелства, когато планира решение за прекратяване на връзката. Той е главата в къщата и от децата си изисква безусловно да спазват неговите правила

Живее конвенционален живот и стабилността в живота му носи щастие. Мъжът лъв често е по-консервативно настроен и трудно приема съвременните либерални отношения. Често подиграва различните и твърдо защитава своите възгледи. В спалнята обича игрите и не му харесва да претупва нещата. Обича да надценява своите възможности и да се хвали с приятелства от висшите кръгове, които са готови винаги да му помогнат, а всичко това го кара да се държи снобски.

Мъжът Лъв в Брака

Ако един мъж Лъв реши да се ожени за вас, това означава, че той наистина ви обича, но на първо място винаги ще стоят собствените му интереси и потребности. Бракът се възприема от него като голяма саможертва. В много отношения бракът ще зависи от неговата възраст и степента на психологическа зрялост.

След като се ожени по любов мъжът Лъв ще бъде добър и нежен с вас при условие, че всичко се върти около него. Той ще ви повтаря, колко сте прекрасна, ще ви позволи да се разпореждате с парите си, и това което е най-изненадващо, че той ще ви бъде верен, въпреки романтичната си природа. Умението му да бъде непредсказуем и различен ще внася нещо ново в отношенията и бракът няма да се превърне в навик. Мъжът Лъв не е ревнив, той е собственик. Много трудно понася раздялата.

Мъжът Лъв в Секса

Мъжът Лъв иска да покаже, че той е изключителен във всичко, а в секса – особено. Той е от типа вечен плейбой. От него може да се получи великолепен и постоянен любовник. За мъжа Лъв е много важно повече жени да узнаят колко е невероятен. Той страстно обича секса и му се наслаждава напълно, прекрасно осъзнава, че сексуалното сливане – не е само физически контакт.

Мъжът Лъв отделя много малко внимание на любовната игра, интересува се само от собствените си сексуални потребности. Той е изключително издръжлив и неуморен в любовните занимания. Не бъдете сдържани и свенливи, мъжът Лъв обича жената да демонстрира своето удоволствие от секса. Отношения без секс много бързо му доскучават.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Идеалната жена за него

Мъжът Лъв се възхищава на красиви жени, не обича, когато те разговарят високо и се обличат предизвикателно. Винаги трябва да бъдете изпълнени с желание и да сте способни на много, защото той винаги е готов за това. Трябва да му принадлежите и телом и духом. В обществото трябва да изглеждате като кралица, ако е по друг начин, едва ли ще се получи нещо с този мъж.

Трябва да си знаете цената и да притежавате ярко изразена индивидуалност. И не се опитвайте да успеете в кариерата си, той е вашата кариера. Той търси умна и надеждна спътница в живота, ориентирана към създаване на здраво семейство. Дайте му определена свобода и пространство, имайте свой собствен път в живота, предизвиквайте възхищение в околните, обръщайте му повече внимание и тогава той ще остане с вас завинаги, защото за такава е мечтал цял живот.