Как да улесним женския оргазъм

Макар и сексът вече да не е тема „табу“, за повечето жени с предразсъдъци и липса на информация, той остава основна причина за НЕдостигането на оргазъм.Как да се улесни оргазъма на жените?

Знаете ли значението на гръцката дума „клейтор“ ? Това означава малка планина. Днес е по-познато като клитор, т.е. орган, който има за цел да провокира удоволствието при жените.

Състои се от стотици нервни окончания и кръвоносни съдове, които нямат нищо общо с механизма на урината.

Това обаче не означава, че само стимулирането на клитора позволява достигането на оргазъм. Всъщност цялото тяло е чувствително.

Използването на ласки, целувки и масажи е необходимо преди достигане на вагинално проникване.

Определение за женски оргазъм

Как да го постигнете

От медицинска гледна точка оргазмът се определя като ексулгиращо освобождаване от нервно-мускулни напрежения като сексуален отговор.

Въпреки че се смята, че са причинени само от генитална стимулация, оргазмите се произвеждат и от не-генитални стимули.

Как да го постигнем?

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че всички жени са различни. Има някои, които обичат да изпробват нови методи и други, които не обичат да напускат зоната си на комфорт .

Тоест, мека и деликатна форма е валидна, но и нещо по-интензивно, в зависимост от случая. Тя се класифицира по два начина:

  • Директно: Натиснете директно върху глината.
  • Непряко: Играйте фантазии и масажи в различни части на тялото.

В идеалния случай и двете форми трябва да се комбинират. Както жената, така и партньорът й трябва да познават и изследват тялото си, тъй като това е единственият начин да се определят техниките, позата и степента на интензивност.

Трябва да се отбележи, че жената трябва да бъде достатъчно влажна, така че да не предизвиква обратен ефект . В този случай се препоръчва да се използват слюнки или специални лубриканти.

Използването на лубрикант не се препоръчва, защото уврежда латекса на презерватива.

Използвайте мозъка

Използвайте мозъка

Много хора се страхуват да направят на практика непрекия начин, защото нямат представа, че мозъкът също се счита за сексуален орган.

Фантазирането на еротиката позволява да се достигне високо сексуално ниво.

В метафорично отношение това означава, че умът става ерогенна зона, докато думите функционират като ръката, която го стимулира.

Причината? Позволява стимулиране на амигдала. Тази част от мозъка се намира там, където се намират страховете, емоциите и удоволствието. Ето защо, шептенето е задължително изискване.  

Какво се случва, когато се развълнувате?

В момента, в който жената навлезе във възбудено състояние, кръвта се разпространява през еректилната тъкан.

По време на този процес кръвта пренася химикали в мозъка , които дават чувство на благополучие.

Как да разбереш че достигаш оргазъм? Мускулите на долната част на таза, причиняващи неволни контракции. Той също така увеличава сърдечната честота, дихателната честота и кръвното налягане.

Тогава хиляди хормони и химикали се освобождават в кръвта. Противно на мъжете, жените могат да продължат със стимулация и да постигнат множество оргазми . 

Основни трикове

Основни трикове
  • По никакъв начин не забравяте предлюбовната игра. 
  • Пробийте с нещо иновативно.  Самият факт, че се променя мястото, където се извършва сексуалният акт, може да съживи страстта.
  • Еротичните играчки са добра идея да изследвате тялото по време на връзката.
  • Използването на смазочни материали насърчава проникването.
  • Каква е фантазията на партньора ви? Мислиш ли, че можеш да го изпълниш? Важно е да се говори за темата.

Накратко, става дума за изследване, а не директно въргаляне в леглото. Разходете тялото от главата до петите, за да увеличите притока на кръв и чувствителността. 

Ключът е да започнете бавно и да изкачвате темпото малко по малко.

Е, готов ли е той да достигне максималната ти точка на удоволствие?